Skip to main content
balsa bozovic

BAHATI BALŠA TAJNO ZIMUJE NA MALDIVIMA: Poslanik DS živi kao tajkun

Foto: Tanjug
Poslanik DS i prvi čovek beogradskih demokrata Balša Božović, koji se u javnosti u svakoj prilici predsetavlja kao veliki borac za prava radnika i siromašnih građana, živi kao tajkun.

Božović je, kako piše Informer, pre manje od mesec dana zimski odmor tajno proveo na Maldivima, i to u jednom od najskupljih tamošnjih hotela “Konstans Halaveli rizortu“, u kome noćenje u dvokrevetnoj sobi sa doručkom košta više od 1.000 evra.

KAKO SU DSS I DS IZVRŠILI MASAKR PRIVREDE: Prodavali preduzeća, a građane oterali sa radnih mesta!

Božović je sa devojkom na Maldive krenuo 17. januara letom od Beograda do Abu Dabija. U Emiratima je preseo na let za Hululu, odakle je dalje hidroavionom odleteo pravo u ekskluzivni “Konstans Halaveli rizot“, gde je sa devojkom proveo devet noći.

Za sve to vreme, kako navodi isti list, demokrate su pažljivo krile gde se Božović nalazi, pa je 20. januara Informativna služba DS objavila Božovićevu izjavu u kojoj on, pravo sa tajkunske maldivske plaže preti da će zbog projekta “Beograd na vodi“ neko završiti u zatvoru.

Dve politike

Sam Balša Božović ove navode Informera nije hteo da komentariše. Na drugoj strani, poslanik SNS Aleksandar Jovičić ističe da se na ovom principu jasno vidi razlika SNS i DS, koju će građani sa lakoćom uočiti.

UNIŠTENA VOJVODINA: Kako su građani ostali bez posla, a investitori oterani

- Dok poslanici SNS svakodnevno obilaze teren, slušaju potrebe i probleme građana i pokušavaju da im pomognu, poslanici DS tvituju i šire paniku i laži sa tropskih destinacija. To odlično ilustruje svu razliku između nas 8i njih i naše dve politike – rekao je Jovičić.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd