Skip to main content
Rasim Ljajić

Bez izvinjenja Ljajiću

Novi Pazar - Povodom dezinformacija objavljenih u dnevnom listu "ALO", a koje su preneli i neki pisani i elektronski mediji SDA Sandžaka izdaje sledeće saopštenje za javnost: Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin se nije izvinio Ljajiću niti ima zašta.

Rasima Ljajića optužuju članovi njegove stranke i bliski drugovi za mnoge politički motivisane zločine, počev od politički motivisanog ubistva Ruždije Durovića i drugih zločina protiv SDA Sandžaka.

U skladu sa tim, Stranka demokratske akcije Sandžaka je pokrenula postupak kod nadležnih sudova protiv Rasima Ljajića, Mirsada Đerleka, Fevzije Murića i drugih učesnika u podsterkivanju i saučesništvu u pripremanju i izvršavanju politički motivisanih zločina protiv članova i rukovodstva SDA Sandžaka i članova njihovih porodica.

Optužbe protiv Rasima Ljajića, njegovih koalicionih partnera i bliskih drugova za politički motivisane zločine i nasilja su opšte poznata stvar. O tome su javno svedočili u toku 2013. godine Bahrija Beganović Lutka iz Prijepolja i Ismet Ramović iz Novog Pazara, kao i drugi bliski saradnici Rasima Ljajića.

Što se tiče izvinjenja, normalno bi bilo da se Rasim Ljajić izvini prvenstveno Stranci demokratske akcije Sandžaka i Bošnjacima za sve zločine koje su počinili njegovi bliski saradnici i drugovi, članovi SDP u njegovo ime.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd