Skip to main content
Gastoz

BEZOBRAZLUK - Gastoz: Bez ustezanja bih potrošio 10.000 evra za vikend! (VIDEO)

Foto: Happy Printscreen
Opisao je i na šta bi dao tolike pare.

Nenad Marinković Gastoz priznao je da se ne bi dvoumio da iskešira deset hiljada evra za dobro proveden vikend u Moskvi.

OPTUŽBE U VILI: Gastoz NE VERUJE U BOGA, ali to krije zbog fanova? (VIDEO)

- Zorica i ja bismo jeli kavijar, pili odličan šampanjac - rekao je Gastoz. - Iživljavao bih se novcem. Išao bih i na neku dobru operu. Birao bih sobe sa odličnim aprtmanima, đakuzijem. Putovao prvom kalsom.

Kako je to isplanirao saznajte u snimku:

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 4 Pogledaj sve komentare
Nedodirljivi's picture

Nedodirljivi

Sto stitite ovu bagru? Ni gaca na dupetu nema, a on bi kavijar, sampanjac i dobre k...e. Alo pameti kuda nesta. OLOSINA JEDNA

12 | 3
NM's picture

NM

Ako za nekoga ne treba glasati u ovim parovima to je ovaj buljavi i ove plasticarke, on bi naravno sve pare potrosio na alkohol i drogu a i one plus na jos neki dodatni komad plastike,pa vi narode glasajte..

14 | 2
Neverovatno's picture

Neverovatno

Nenade Marinkoviću, dok si pričao o kavijaru,apartmanu,šampanjcu, da li si se setio kako ti majka Goca zaradjuje svaki euro. Ponašaš se kao da si sin Miroslava Miškovića. Koliko treba raditi i uštedeti 10.000 eura, pa makar radio i u Francuskoj. Marinkoviću, na vreme se posle ne bih razbio. Visoko letiš dečko.

12 | 2
jovo's picture

jovo

namesteno da mu se da glavna nagrada. onda moze da trosi pije pusi i radi sve sto je radio do sada u zivotu a ne stidi se toga. narod koji gleda neka glasa takvog coveka. mi koji smo do sada gledali ne gledamo vise nas favorit izbacen na mucki i podao nacin i ovo sranje nas ne interesuje vise a sve to da bi se ovom dziberu namestilo prvo mesto da ima za trosak.

10 | 1

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd