Skip to main content
party

Blizanac juri poslednju kap, Devica uzima godišnji da se otrezni

Foto: Profimedia
U najdužoj noći u godini, gde vino teče u potocima, muzika ne prestaje a lampioni svetle u okićenim ambijentima, ne ostaje ništa nego da se prepustite bančenju do jutra. Kako svaki horoskopski znak ima svoj vid zabave i način provoda, ima i karakterističan scenario za dan posle - odnosno lek protiv mamurluka. Dok će Blizanac nastaviti da juri i poslednju kap u zaostaloj flaši i narednog dana, Devica će danima proklinjati i onaj jedan Bejlis koji je nevoljno popila… Strelac će množiti i sabirati čaše i flaše, sa uvek istim zaključkom – mogao sam još.

Ovan

Nakon neprespavane noći verovatno neće znati gde je levo, ali zato će odmah krenuti na dzoging, verovatno desnom stranom. Aktivnost sve leči kod ovog znaka, pa izbacivanje alkohola najbolje je „izduvavanjem“ ako ne na trkačkoj, onda na biciklističkoj stazi, a mozda i streljani da proveri da li je sve u redu.

Bik

Najveći hedonista od svih znakova, kad pije ne zna da stane, a nemojte ni pokušavati da ga zaustavite jer će vam sve više dokazivati koliki su mu kapaciteti. Ujutru ako ne sa glavom u lavabo-u, naći ćete ga u krevetu. Ustaće nekoliko puta do podneva jer hrana leči sve pa i mamurluk.

pijani par
Foto: Profimedia

Blizanac

Večiti tinejdžer među znakovima, iskoristiće svaki minut prazničnog odmora da se zabavi. Klin se klinom izbija, pa narednog dana nema pauze. Ako je frižider prazan, neće se libiti da zvrcne par ortaka i nastavi tamo gde je stao... U kafiću, parku, kod prijatelja u stanu nebitno je gde. Važno da ima još koja čašica i da slavlje traje.

Rak

Jednu pije, a dve ture pauzira. Do jutra se mozda i otrezni. Ako nije, počeće jutro prateći svaki mogući savet koji dobije, od onih iz kuhinje naših baka – rasol od kupusa do onih koje nađe na internet stranicama posvećenim ovoj temi.

Lav

Da se pilo, pilo se, ali dosta nije. Lavovi nikad ne priznaju da su pijani, pa narednog dana, svoje pomereno stanje nikako neće beležiti kao mamurluk. Šta je to za kralja kafana, zabava nije zabava ako ne traje bar tri dana, pa valja nastaviti i narednog.

pijan decko
Foto: Profimedia

Devica

Nisam smela, nisam smela, eh da samo nisam popila to prokleto piće – ponavljaće Devica narednog dana. Jedna čaša likera dovoljna je da mesec dana ne okusi ni čokoladu u kojoj ima arome alkohola. Lečenje od provoda trajaće bar naredni mesec, a do sledeće godine teško će se odlučiti na sličnu avanturu.

Vaga

Nema odmora za ovaj znak. Ako ima sreće da se sretne sa Blizancem, eto ih zajedno u pohodu na preostalo piće. Putanja im je ucrtana i duga, uvek idu tamo gde se cuga. Gde se pojave, nestaće i vode za piće.

Škorpija

Ovaj strastveni znak, ne voli jaka pića. Zateći ćete ih sa čašom vrhunskog crvenog vina, koju će polako degustirati uz lagani flert. Nekoliko čaša biće dovoljno da se prepuste uzburkanim strastima, a da nakon par sati sna opet mogu da nastave ono u čemu više uživaju – igru zavođenja.

Strelac

Znak koji ima izuzetan kapacitet kada je alkohol u pitanju. Koliko god da su popili, teško da ćete ih videti pijane. Dok su svi pod stolom od umora i opijanja, oni kao da su veče počeli. Narednog jutra probudiće se potpuno sveži kao da se ništa nije dogodilo.

Jarac

Ne ume da se zabavlja, pa i kad pije to radi strogo dozirano, prateći da slučajno neko od prisutnih nije suviše popio, kako bi mu održao lekciju. Narednog dana alkohol će biti opravdanje za svu mrzovolju, lenjost i odbijanje svakog poziva pa i za čašu limunade u obližnjem kafiću.

žurka
Foto: Profimedia

Vodolija

Koliko god da piju Vodolijama nikad nije loše, pre svega jer one ne žele da im bude loše. Iskoristiće svaki slobodan momenat da se dobro provedu, pa makar im se vrtelo u glavi a noge ih izdavale. Ako je društvo dobro, dan nakon opijanja nastaviće lagano kako bi se postepeno zagrejali da mogu da se pokažu u punom sjaju.

Ribe

Najviše sklone porocima, uvek spremne da dobro preteraju. Nećete verovati koliko ovaj znak može da popije, a narednog dana povući će se u sebe i lečiti protokom vremema, u stilu samo da mi prođe dan. Čim se izleče, eto ih ponovo u novom predoziranju.

Pročitajte i: ASTROŠANK: Proverite koji kokteli najviše prijaju vašem znaku
HOROSKOP SRBIJE: Šta nam donosi 2015.
ASTRO PARTY: Dok se ljubi sa Škorpijom, Blizanac flertuje sa Bikom

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Fog
15 Beograd