fbpx
Skip to main content
Borislav Stefanović

BORKO "PRADA" STEFANOVIĆ: Kako se cipele od 400 evra uklapaju u viziju "srpske Sirize"

Foto: Beta
Potrpedsednik DS-a i nesuđeni lider "srpske Sirize" cipelama od 400 evra promoviše ideju socijalne pravde

Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke nedavno je izložio ideju da Demokratska stranka ode malo više ulevo propagirajući borbu malog čoveka protiv krupnog kapitala, a njegova vizija bila je da bi DS trebalo da liči na grčku Sirizu. Ipak, sudeći prema "pradinim" cipelama od 400 evra, o kojima su danas brujali srpski mediji, ostaje nedoumica da li Stefanović smatra da okret u levu stranu treba da počne od njega.

Stefanović je izbegao da odgovori kako se njegove skupe cipele uklapaju u viziju socijalne pravde, ali s druge strane nije propustio priliku da iskritikuje vlast.

Iako je novinar našeg portala insistirao na tome da Stefanović govori o svojoj stranci i ugledanju na Sirizu, on je uporno ponavljao optužbe na račun aktuelne Vlade.

Inače, on je ranije danas izjavio da se oblači u skladu sa mogućnostima.

''Političar treba da bude obučen u skladu sa mogućnostima, a naše plate su daleko iznad prosečnih plata u Srbiji'', objasnio je Stefanović.

A kad je reč o odevanju, novinari su zapazili da je Stefanović počeo da se pojavljuje i bez kravate kako bi što više podsećao na grčkog premijera i lidera Sirize Aleksisa Ciprasa. Ali, iako se odrekao kravate koja košta desetak evra, potpredsednik DS-a nije žalio para za cipele. Podsetimo, Stefanovićeve cipele koštaju 43.000 dinara, što je više od prosečne plate u Srbiji.

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd