fbpx
Skip to main content
Fejsbuk prepiska

Bosanka je tražila dečka na Fejsu. Javio se ČIČA i svašta joj obećao! (FOTO)

Foto: Profimedia
Čiča muva klinke, internet se ruši! Sve u stihu, sve kroz pesmu...

Mladež je pre nekoliko meseci odlepila za Bili Čikom, nemoralnim Fejsbuk Kazanovom koji je muvao maloletnice i naterao čitav Balkan da "bi li" piše zajedno (o slučaju ovog matorca od 67 leta i kolektivnom opsednutošču njegovim delom i likom koja je nastala potom, pročitajte više na OVOM linku).

Sada je balkanski deo Fejsbuka dobio još jednog internet zavodnika. Ovaj nije nemoralan, ne dira što se ne sme! Naprotiv, ovaj Čiča je pesnička duša, duhovit. U par stihova je nasmejao ljude na Fejsu, a čini se i ismejao neprikladan potez mlade Bosanke! Zar se na Fejsbuku dečko traži, kao da se može pročitati između redova...

 

Ovaj čiča misli da je pesnik? Poručite mu da mi se povrača od njegovih romantičnih fora. I još nešto mu recite - može biti SAMO JEDAN, a njegovo ime je Čika... Bili Čika!

Posted by Mala, Bili Čiku on петак 16. октобар 2015.

Fejsbuk zavodnik pesničke duše je citirao čak i stihove Mitra Mirića iz pesme "Opasnica". Ipak, zna se ko najbolje recituje tu narodnjačku poeziju - glavni arhivator Đorđe Čvarkov, glavom i bradom!

Ako vam je ovo bilo zanimljivo, pogledajte na OVOM linku kako je jedna lepotica upoznala momka iz snova, ali i kako je zaplakala kada je upalila Fejs.

Njena muka možda i nije tako velika kad se uporedi sa neprijatnošću koju je doživela devojka na srpskom parčetu Fejsbuka - pogledajte OVDE kako joj se momak osvetio i procenite može li to da bude surovije.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
2 Beograd