fbpx
Skip to main content
Slejer auto

BRZINA JE POTREBA: Auto ubice - mač je ručna, menjač je mrtvačka glava (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen
Mračne sile su se uortačile da naprave metal "kolica" za momčenje. Za raju u dobroj "bandi"!

Da bi vas začarao ovaj auto nije neophodno da ste zaljubljenik u četvorotočkaše i da znate kad je sledeća emisija SAT-a i Top gear-a. Čak ne morate znati ni da brzine idu u "ha"! Nije potrebno ni da se ložite na metal muziku, pa ni na njenog treš predstavnika, opaku grupu "Slayer". Možete i da ih mrzite!

Ova "kolica" nisu potreba, ali retko kome neće postati velika želja. Dolaze pravo iz fabrike "Scion", Tojotinog brenda za Severnoameričko tržište. Izgledaju kao da su iz pakla ili da ih vozi neki strip heroj! A kako drugačije kad su napravljena da donesu "miris" horora, mistike i "buke" koju metal bogovi iz benda Slejer decenijama opisuju muzikom. Ova pesma, primera radi, može da se pušta "na ripit"...

 

Zovu se "The Scion x Slayer Mobile Amp tC"  i imaju sve što jednoj grupi treba za probu (a i za život, rekli bismo). To je studio na točkovima - imaju ulaze za instrumente i vrhunsko ozvučenje: Maršal pojačalci, i Pionirov zvučnici. I još gomilu sitnica koje život znače!

Izgled mu je stripadžijski, u "666" fazonu, te ručna kočnica ima oblik mača, a menjač mrtvačke lobanje.

Grupa Slejer je ujedno objavila i da pravi nove snimke, prve posle albuma "World Painted Blood" iz 2009 i prve posle smrti gitariste Džefa Hanemana!

Odvrnite zvučnike "do daske" i uživajte!

 

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd