Skip to main content
Flert

NATERAJTE JE DA VRIŠTI OD ZADOVOLJSTVA: Evo kako da probudite tigricu u njoj!

Foto: SD/ilustracija
Kažu da u svakoj ženi čuči svetica i grešnica. Ako vam se čini da vam je partnerka previše pasivna, na vama je da probudite njene strasti i oslobodite je inhibicija, a evo i kako.

Već smo ustanovili da su žene čudna bića, čije raspoloženje i ponašanje može da se promeni kako vetar dune. Jednog trenutak su mazne mace, a već sledećeg bi vam olupale glavu o astal. No, šta ćemo, bez njih ne možemo, a ni one bez nas.

Kada se radi o seksu, mnogo žena potiskuje svoju vatrenu stranu. Za to postoji mnogo razloga: od arhaičnog vaspitanja da je seks nešto grešno, preko loših iskustava u prošlosti, nezrelosti ili jednostavno stidljivosti. Malo je njih koje priznaju da vole telesni užitak i potpuno se predaju strasti bez straha od bilo čije osude. Ukoliko ste naišli na takvu, držite je se kao pijan plota jer sa njom možete samo da uživate. Ali ukoliko je vaša partnerka zatvorenija po pitanju seksa, vaš zadatak je da otvorite njenu škrinju i pokrenete varnicu u njoj. Evo par saveta koji će vam pomoći u tome, a ukoliko ne uspeju, šta da vam kažemo... Teško da će iko otopiti tu ledenu kraljicu, pređite na neku topliju. Ako ipak uspete da joj proširite vidike, OVDE naučite kako da je raspametite od seksa.

Sigurnost

Žene koje tvrde da ne vole seks ili nisu doživele raspamećujuće seksanje od kojeg su vrištale u ekstazi ili lažu. Možda misli da treba da se pravi fina, kako biste vi pomislili da je materijal za dužu vezu ili brak i da je nećete smatrati podobnom za majku vaše dece ako izvodi perverzije u postelji.

Žena sedi na muškarcu u krevetu
Foto: Profimedia

Svašta se kuva u njenoj glavi, a "niđe veze". Vaše je da je ubedite da se opusti, tj. prepusti i da učinite da se oseća sigurno pored vas. Da joj objasnite da veza može da potraje samo ako je i taj segment zadovoljavajući. Naravno, to morate uraditi suptilno, nemojte da lupite nešto tipa: "Vidi, mačko, ako ne prestaneš da ležiš tu kao naftna mrlja na Pacifiku i mrdaš se manje nego podgrejan leš, završili smo". Ubedite je da ćete je ceniti i poštovati isto ili čak više ako pusti lošu devojčicu u sebi da se malo poigra. Ali naravno, samo ako tako i mislite i ako vam je stvarno stalo do toga da to i uspe. Ako želite samo nekog ko će vam grejati postelju, manite se sirote devojke i tražite neku iskusniju koja takođe želi samo kombinaciju.

Raspali me čipkom

Kupite joj donji veš, upravo onakav kakav vi želite, iako ste sigurni da ona baš i neće biti oduševljena.
Recite joj da ste čim ste ga videli u izlogu pomislili kako će dobro i seksi izgledati na njoj, iako ste ga birali satima. I da joj se ne svidi sigurno će ga bar jednom obući, za vašu dušu.

Žena u donjem vešu
Foto: Profimedia

A kada vidi vašu reakciju, sigurno će ga obući još koji put. Kada smo kod reakcije, vaš izraz lica mora pokazivati čisto oduševljenje i požudu, čak i da ste totalno omanuli i izgleda kao kipuća kobasica, obučena u taj lakovani lateks koji vam je izgledao seksi na lutki. Ukoliko primeti čak i nagoveštaj razočarenja ili podsmeha, budite uvereni da ćete se seksati jednom mesečno i to poluobučeni, sa pogašenim svetlima.

Napomena:  Ono što je najbitnije jeste da izaberete dobru ili bar približnu veličinu. Nema ništa gore nego da sa korpe brushaltera veće za dva broja, a gaćice pucaju po šavovima. Ne želite da se vaša draga sramežljivo uvuče u krevet u vešu koji joj je mali ili prevelik, već da se ponosno šepuri. Njene drugarice možda neće biti od neke vajde, jer žene imaju tendenciju da lažu jedna drugu o veličinama veša koji nose, tako da ne budite lenji - procunjajte po njenim fiokama, pogledajte krišom veličinu i korpu njenog brusa kada joj ga skinete...

Igrajte se

Kockice
Foto: Profimedia

Probudite u njoj  takmičarski duh - predložte joj neku igricu poput striptiza, plesa, kartanja u skidanje, ili neku od nevaljalih, seksualnih igara koje možete videti OVDE . Avantura zbog prelaska sopstvenih granica oboje će ostaviti bez daha. To su trenuci koji ostaju u pamćenju i kasnije dodatno podstiču maštu, pružajući vam istovremeno povod da se slatko nasmejete svojoj odvažnosti. Seksualne igre na javnom mestu ili kod kuće mogu biti veoma zabavne i uspešno začiniti vaš seksualni život. Samo morate da je nagovorite, ukoliko je baš stidljiva. Možete i da joj smućkate neki koktel koji će je opustiti, pošto je poznato da alkohol oslobađa inhibicije, a služi i kao dobar izgovor za nešto što navodno nismo hteli da uradimo, al' jesmo jer smo bili pijani (nije nego).

Naravno, ne treba da je olešite od alkohola, jer je verovatnije da ćete završiti tako što ćete joj držati kosu nad wc šoljom celu noć nego u vrelom krevetu.

Ud'ri na čežnju

Žena drži muškarca za kravatu
Foto: Profimedia

Jeste da je teško, ali pokušajte da je naterate da se uželi seksa i da ga ona inicira. Da, to znači da nema seksa neko vreme - udarite joj restrikcije. Jes' da će biti mučno i teško za vas da se suzdržite od omiljene aktivnosti, ali budite jaki i izdržite. Uzdržavajte se neko vreme od poriva da strgnete odeću sa nje i uzmete je divljački, jer će na kraju ona biti ta koja cepa sve sa vas. U toku seksualnog embarga, začikavajte je provokativnim porukama, nežnim ovlaš dodirima, toplim šaputanjima i ostalim seksualnim konotacijama. Verovatno će vrlo brzo početi da obleće oko vas i možda predloži nešto čega se do sada stidela. Elem, u svakom slučaju nagomilavanje seksualne strasti učiniće da izađe iz svoje ljušture, zaboravi na stid i oslobodi tigricu koja čuči u njoj... Ili će potražiti drugog kopljanika, al' ko ne reskira...

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd