fbpx
Skip to main content
Čedomir Jovanović

ČIJA JE OVO NOGA ZAKORAČILA NA PARADU PONOSA: Sa povređenom nogom došao da podrži gej osobe! (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Lider LDP-a Čedomir Jovanović opet ima probleme sa nogom, zbog čega mu je na levoj nozi postavljena longeta, ali je uprkos tome došao na Paradu ponosa.

"Došao sam da prižim podršku ovim ljudima zato što smatram da svako ima pravo da živi u skladu sa svojim opredeljenjem pogotovu što je jasno da to ne ugrožava ničije pravo. Dolazim svake godine jer mi je to vrlo važno. Ranije je izlazak na Prajd bio ravan izlasku na front. Danas to nije tako zato izražavam puno poštovanje prema onima koji su to omogućili", rekao je Jovanović.

Čeda je prošle godine muku mučio sa kolenima i zbog toga je bio više puta operisan. Lider LDP-a je poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova i svoj organizam je često naprezao do krajnjih granica.Bavio se planinarenjem, ronjenjem, skijanjem, a ta njegova potreba za adrenalinom više puta mu je ugrozila zdravlje.

Čedomir Jovanović
Foto: Srbija Danas

Podsetimo, u Beogradu se danas održavaju Parada ponosa 2015 i Ponos trans osoba. Ponos trans osoba počeo je sa zakašnjenjem, nešto posle 11 časova u Pionirskom parku, dok Parada ponosa kreće šetnjom u podne od zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici.

Centar grada obezbeđuju jake policijske snage, a čak i jedan policijski helikopter nadleće Beograd. Obe manifestacije možete pratiti u blogu uživo na našem sajtu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
-0 Beograd