Skip to main content
Džiboni nekad i sad

ČIK POGODITE: Koja je balkanska zvezda u mladosti furala dugu kosu i maljave grudi (VIDEO)

Foto: Facebook/SD Ilustracija
Nekad su mu žene vikale da digne pantalone, a danas je malo njih koje ne bi želele da ih spusti.

U mladosti je bio "opaki" metalac, uši mu bejahu od betona tvrdog, imao je dušu čopora i hektolitre rokenrola ispod temena. Dignute glave se hvalio bujnim maljama na grudima kao i svi hevi metalci. Skakao je kao i svi "čupavci" širom bina rahmetli nam savezne i federativne Juge. Bio je popularan, baš kao i njegov bend "Osmi putnik".

Međutim, to se ne bi smelo nazivati popularnošću ako pogledamo koliko je danas popularan - tri koncerta u Sava centru u nekoliko dana su neophodna da zadovolji sve koji žele da ga vide. Juge možda nema, ali svi znaju ko je Džiboni - veliki šmeker, autor srceparajućih i nežnih balada, muzičar uz čije pesme žene plaču i vesele se! Metalci će možda reći da je izdao rokenrol, a njegovi današnji fanovi verovatno i nisu upoznati sa "surovom" prošlošću Zlatana Stipišića.

Omot za album "Glasno, glasnije" grupe "Osmi putnik"
Foto: Facebook

 

Iako nas niko ne pita, mi na "Muškarcu" priznajemo da više volimo žestokog od srceparajućeg Zlatana. Ali zato verujemo da je Stipišić uradio savršenu "prevaru" o kojoj sanjaju svi metalci - malko se ulepšao ne bi li žene poludele za njim, a kad ostane sam u sobi sigurno i danas "benguje" i "slemuje" glavom uz neki "hevi" zvuk!

Brate po metalu, udri balade, mi znamo da si u duši naš - a tvoje seksi obožavateljke to ne moraju da znaju. Odosmo do Knez Mihailove, poneli smo i gitaru, a na usnama nam je "Tempera" - garant će neka da padne u naš krevet strasno...

Poslušajte kako je to bilo davne 1987. kada je Džiboni Zlatan bio i kada je "Osmi putnik" svirao u Nišu. I to "Glasno, glasnije". Obratite pažnju na detalj oko desete sekunde snimka kada mu devojka iz publike poručuje: "Podigni pantalone, bre!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd