Skip to main content
pista

"CONTRASTYLE": U ovome se osećam moćno, kao jedna emancipovana mačka

Foto: Srbija Danas
Posetioci su imali priliku da vide elegantne dame iz srpskog džet-seta u sportskoj varijanti, a sportiskinje u večernjim toaletama.

Plato TC "Ušće" je sinoć, 5. novembra s početkom u 19h ugostio modnu agenciju "Select", koja je, na čelu sa art modnom direktorkom Draganom Grnčarski, organizovala modnu reviju "CONTRASTYLE", pozivajući ličnosti iz srpskog džet–seta da prošetaju pistom i pokažu se u potpuno drugoj ulozi – ulozi manekena i manekenki.

Slavne ličnosti koje su prošetale pistom nisu bili sami svoji stilisti, već su taj zadatak imali raznorazni novinari popularnih beogradskih medija, oblačeći ih u odevnu kombinaciju potpuno suprotnu njihovom uobičajenom stilu. Posetioci su imali priliku da vide elegantne dame u sportskoj varijantni, a sportiskinje u večernjim toaletama. 

Milena Vučić
Foto: Srbija Danas

Žiri su činili prošlogodišnja pobednica revije "Contrastyle" Jelena Zdravković, PR menadžer TC Ušće Aleksandra Janković i art direktor modne agencije "Select" Dragana Grnčarski, koje su od dobrih kandidata morale izabrati tri najbolja. Prvo mesto osvojila je novinarka "Blic žene" Tanja Ranđelović, drugo je pripalo pevačici Mileni Vučić, a na trećem se ponosno nalazi pevačica Aleksandra Janković.

Na pitanje da li bi ovako došla na posao, pobednica Tanja, odevena u kežual crno beli komplet, odgovorila je da "ipak ne bi, jer je posao jedna stvar, a slobodno vreme nešto sasvim drugo".

Tanja Ranđelović
Foto: Srbija Danas

"Ponosna sam što sam pobednica prošlogodišnje revije, jer su večeras svi učesnici opravdali naša očekivanja. Pobednici su bili oni koji su odisali zabavom, osmehom i radošću", objašnjava prošlogodišnja pobednica revije, Jelena Zdravković.

Pistom su takođe prošetali: olimpijska šampionka Milica Mandić, pevačice Marina Perazić, Katarina Grujić, Goga Sekulić, glumica Iva Štrljić, voditeljke Aleksandra Simić i Marija Lazić, manekenka Katarina Vučetić i mnogi drugi.

Nosilac trećeg mesta pevačica Aleksandra Janković oduševljeno objašnjava da je ovo neka potpuno druga osoba, i opisuje da se u ovoj kombinaciji oseća kao jedna "nezavisna, isplanirana, emancipovana mačka". Priznaje "da bi jedino sa ovog stajlinga nosila bisere jer je to elegancija koja se može ukombinovati u sve što obuče".  

Aleksandra Janković
Foto: Srbija Danas

 

 

 

Iako joj je bio samo cilj da učestvuje, pevačica Katarina Grujić, poznata kao "Lutka" po svojoj istoimenoj pesmi, oduševljena je transformacijom koju su joj stilisti priredili. "Nikad me nećete videti u patikama i trenerci i u javnosti se nikada ne pojavljujem bez ful šminke i frizure. Ali pošto sam otkrila da mi ovako RNB varijanta potpuno prija, planiram da promenim dosadašnju odevnu kombinaciju i da se na snimanjima ili na nekim gostovanjima pojavljujem opuštenije obučena", ekskluzivno za Srbiju Danas otkriva mlada pevačica.

Katarina Grujić
Foto: Srbija Danas

Možda neočekivano za sve prisutne, ali na pisti se prošetala i Milica Mandić koju smo navikli da gledamo isključivo u trenerci. Ona nam odaje da je na pisti imala najveću tremu do sad, neuporedivu sa onom na sportskom terenu . 

Iako možda večerašnji stajling nije potpuno odudarao od njenog svakidašnjeg, glumica i književnica Iva Štrljić nam je otkrila da "i kada vežba u teretani, vežba u trikou i baletankama i zato je srećna što je stilista nije "naterao" da obuče trenerku i patike". Na slici možete videti u kojoj kombinaciji se prošetala pistom, šaljući poruku da bi tako izašla na ulicu svaki dan.

İva Štrljić
Foto: Srbija Danas

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd