Skip to main content
Govor mržnje kosovskih Albanaca

DA IM VERUJEMO: Osuđujemo akt navijača Drenice

Foto: Facebook
- Ako je tačno to što pričate, najoštrije osuđujemo akt i verujte da ćemo istražiti. Krivci će biti kažnjeni. Baš kao i klub - rekao je za Srbiju Danas Fazli Beriša, portparol saveza Kosova, pošto je predsednik Fadilj Vokri zauzet organizovanjem utakmica protiv Turske i Senegala.

Očajan, da ne upotrebimo, iako bismo mogli, neku grublju reč, transparent nazovi navijača Drenice na kojem je pisalo „Pray for Bosnia, Death for Serbia“ (Molitva za Bosnu, smrt za Srbiju) u Prištini nije ni komentarisan. Osuđivan... Tek to...!

U želji da čujemo da li postoji bilo koja reč osude pokušali smo da dođemo do Fadilja Vokrija, čoveka koji se potpisuje kao predsednik Saveza Kosova, međutim, kako saznasmo od ljubazne sekretarice, sedam dana ne pali mobilni teleofon i trenutno je na aerodromu gde čeka reprezentaciju Turske.

- Gospodin Vokri je prezauzet zbog utakmica s Turskom i Senegalom, koju igramo u Ženevi. Neće vam se javiti – rekla je sekretarica „prebacivši“ nas na portparola Fazlija Berišu.

Prilično iznenađenje bilo je kada nam je PR izjavio da ne zna ništa o incidentu s transparentom na utakmici...

- Ne znam ništa o tome. U ponedeljak sam počeo da radim. Bio sam na odmoru – rekao je za Srbiju Danas Beriša i dodao:

- Ako je tačno to što pričate, najoštrije osuđujemo akt i verujte da ćemo istražiti. Krivci će biti kažnjeni. Baš kao i klub.

Da li da im verujemo?

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD tenis

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd