fbpx
Skip to main content
Snup Dog

DA L' JE MOGUĆE: U nove "Parove" ulazi SNUP DOG?

Foto: Profimedia
Na spisku imena za ulazak u rijaliti, koji uskoro startuje na Hepi televiziji, nalazi se i američki hip hop muzičar, na opšte iznenađenje mnogih.

Kad je produkcija Hepi televizije odlučila da rijaliti "Parovi", koji sa novom sezonom startuje uskoro, dobije potpuno novi karakter, izgleda da se nije šalila. Svesni da ih je prethodna sezona vinula u vrh, produkcija Hepi televizije ne pita za troškove, u nameri da zadrži visoku poziciju.

Iz tog razloga, tim za kasting na sve načine pokušava da ubedi Snup Doga da dođe u Srbiju.

- Želimo da ovaj rijaliti bude potpuno novih razmera i da pređe granicu Balkana – saznajemo u Hepi televiziji.

– Jasno je da se za velike zvezde mora izdvojiti veliki novac, pa čak i ispunjavati njihovi hirovi, posebni uslovi. Ali, to su sve uslovi dobrog kastinga, od kojeg očekujemo rezultate.

S obzirom da je Snup Dog rekao da bi rado došao u Srbiju, a već je imao iskustvo sa našim ljudima, pa čak i poslovnu saradnju (sa kojom našom pevačicom saznajte OVDE), očekuje se da će Hepi moći da ispuni njegove uslove, ako se uzme u obzir da će u rijalitiju imati svetsku zvezdu.

Nepoznanica je da li bi ovaj muzičar imao poseban ugovor, kojim bi se obezbedio koliko bi moralo da bude u rijalitiju, ili bi boravio dok ga publika bude želela.

Pročitajte i:

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd