fbpx
Skip to main content
Maja Gojković

DA LI BI POMOGLO: Poslanicima umesto kazni društveno koristan rad

Foto: Youtube Printscreen
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je poslanicima koji su se žalili na visinu novčanih kazni, zbog izrečenih opomena na sednicama parlamenta, da se može razmisliti da se te kazne zamene društveno korisnim radom.

Potpredsednik Skupštine Srbije Igor Bečić rekao je ranije danas da ga je, nakon određivanja pauze u parlamentu, šef poslaničke grupe SDS Marko Ðurišić verbalno napao i pretio batinama.

"Ðurišić mi je nakon određivanja pauze prišao i bez ikakvog povoda uputio psovke meni i mojoj porodici, rekao je da će da me razbije, da će da me pretuče. Komentarisao je moj izgled, pretio da će da se obračuna sa mnom. To nije nimalo prijatno, jer dolazi od kolega sa kojima bi morali da razmenjujemo argumente", rekao je Bečić novinarima.

“Moliću predsednika Odbora za administrativna pitanja da razmislimo da se finansijske kazne, koje nemaju nikakav efekat, zamene za društveno koristan rad. Mislim da bi to bilo veoma korisno za poslanike koji stalno dobijaju kazne, a nema ih mnogo, ako bi pomagali građanima Srbije i svojim gradovima”, rekla je Gojković, pošto je Ðurišiću izrekla dve opomene, jer je, kako je objasnila, pričao sve vreme a nije tražio reč.

Gojković je objasnila da tako poslanici neće imati primedbe što plaćaju po 7.000 dinara za kazne, već će društveno korisno raditi za dobrobit građana.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
17 Beograd