Skip to main content
Anastasija Voločkova

Da li je ovo NAJLEPŠA ruska primabalerina koju ste ikada videli? (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/biolnternet
Ova primabalerina ima telo boginje, lice anđela i savršene pokrete.

Poznata ruska primabalerina Anastasija Voločkova (39), bivša zvezda "Marinski teatra" iz Sankt Peterburga i moskovskog "Boljšoj teatra", osim po lepoti i veštini, poznata je po skandalima. Međutim, njenu lepotu ne može niko da joj spori.

Zbog golih slika sa Maldiva je bila izbačena iz političke partije "Jedinstvena Rusija", a i iz "Boljšoj teatra" je otišla uz skandal. Naime, direktor je tvrdio da je nemoguće za nju pronaći odgovarajućeg partnera i to zbog njene težine. Jedno vreme nastupala je u Britanskom nacionalnom baletu u Londonu. Dobitnica je mnogobrojnih međunarodnih nagrada.

Anastasijin tata je bio šampion i trener u stonom tenisu dok joj je majka bila turistički vodič. Udavala se jednom, i iz tog braka ima desetogodišnju ćerku Arijadnu. Kada je imala pet godina, Voločkovu je mama odvela u "Marinski teatar" na balet "Krcko oraščić". Tada je rekla da želi da bude poznata balerina. 

- Povrh svega, nisam imala pravu građu za jednu balerinu. Nisam imala dovoljno duge noge, nisam bila fleksibilna, brza ili savitljiva - ništa od toga. Jedino što sam možda imala je lepo telo i veliku želju. Nisam samo išla na časove, već sam uzimala i privatne časove kod kuće sa trenerom. Radila sam veoma mnogo i naporno. - kaže primabalerina.

Balet je učila na prestižnoj "Vaganova akademiji" ruskog baleta u klasi Natalije Dudinskaje. Još dok je bila studentkinja, postala je najmlađa solistkinja "Marinski baleta". Bila je primabalerina i studentkinja istovremeno, i prva u istoriji ovog teatra. Naredne godine je primila diplomu i pohvale, ali i postala solistkinja "Marinski baleta". 1996. je osvojila prbu nagradu i zlatnu medalju na drugom "Liofarovom međunarodnom takmičenju u baletu" koje se održalo u Kijevu.

Ukoliko vam je ovo bilo interesantno, pogledajte koji je sada najnoviji užasan trend koji je zamenio pućenje i pačija usta (više o tome na OVOM linku)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd