Skip to main content
Žena ispred ogledala

Da li umete da odaberete brushalter po meri?

Imate problem da odaberete bruhalter koji vam u potpunosti odgovara? Ne brinite! Istraživanje je pokazalo da čak 85 žena ne ume da odabere brushalter kako treba.

Ako hoćete da proverite da li je vaš omiljeni brushalter odabran po adekvatnim parametrima, obucite ga i stanite ispred ogledala. Možda će biti dovoljno da ga jednostavno podesite bolje, ali možda je vreme i da potpuno promenite pristup pri odabiru!

Tragovi na koži

Ako vam se brushalter nakon nekoliko nošenja ureže u kožu ili ostavlja crvene tragove na području ramena to je znak da vam je mali. Potražite brushalter šireg obima ili pak olabavite bretele i kopčanje namestite na najslabije.

Zgužvane korpe

Ako su korpe brushaltera zgužvane, što se najbolje može primetiti kada obučete usku majicu, to znači da vam je brus prevelik. Tkanina korpi treba da prati liniju grudi, ali ako nema šta da je popuni, korpe menjaju oblik. Isprobajte brushalter manjih korpi ili drugačijeg oblika korpe. Otkrijte konačno da li nosite A, B ili C korpu!

Odvaja se od kože

Ako vam se donji, noseći rub brusa podiže na području između grudi to znači da vam je brushalter mali. To je čest problem kod žena bujnijeg poprsja, a može ga rešiti veća korpa. Ako ne uspete sa korpama, potražite model sa pojačanim donjim delom koji deluje poput sportskog topa i prijanja većom površinom uz kožu.

Žena oblači brusPodiže se na leđima

Ako vam se zadnji deo brushaltera, na području između ramena podiže problem je najverovatnije u prekratkim bretelama. Ipak,  to može značiti i da vam je brus preširok te ne može da pridržava grudi. Pokušajte s manjim brojem ili drugačijim modelom koji će se bolje prilagoditi vašoj građi.

Grudi se prelivaju

Ako vam se grudi na gornjem ili bočnom delu korpe 'prelivaju' preko ruba, reč je o premaloj korpi. Korpa grudnjaka trebalo bi da obuhvati celu dojku.

(cosmopolitan.rs)
 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd