fbpx
Skip to main content
Grudi

Da li znate da postoji 8 tipova ženskih grudi?

Foto: Facebook
Koji tip grudi vi imate?

Sprovedeno istraživanje butika donjeg veša "HerRoom" je obuhvatilo 400.000 žena, a rezultati su pokazali da postoji 8 tipova ženskih grudi, kao i to da 42% žena ima nejednake dojke. Nakon ovog istraživanja butik je napravio poster za svaki tip grudnjaka, kako bi se dame  mogle lakše snaći u njihovoj ponudi.

Grudi
Foto: Facebook

1. Lagano obešene

Ovaj tip grudi podseća na skijašku stazu i takav oblik ima 10 posto žena. Neke žene ovaj oblik imaju prirodno, dok druge dame ovakav oblik grudi su dobile posle porođaja i dojenja deteta. Za ovakve grudi je najbolje rešenje da kosritite "Push up" brushaltere!

2. OK tonus

Tvoje grudi ne izgledaju kao grudi 18-godišnjakinje sa jakom trojkom, ali imaju punoću i tonus. Ovakve grudi ima 30 posto žena. Za vas određeni brushalter ne postoji, ruke su vam odrešene.

3. Velike samodržeće grudi

Dame koje imaju ovakav oblik grudi su najsrećnije jer im grudi i bez grudnjaka besprekorno stoje. Bez problema mogu da nose haljine sa golim leđima, a kada je reč o odabiru brushaltera, savetujemo vam da izaberete one koje nemaju dodatne jastučiće.

4. Kornet

Ovaj tip ima od 6 do 7 posto žena. Grudi nisu okrugle već šiljaste. Birajte postavljene brushaltere, kako bi dobili na bujnosti.

5. Nejednake

Došli smo i do zanimljive činjenice gde ovakav oblik ima čak 42 posto žena. To znači da je jedna dojka veća od druge. Brushalter uvek birajte prema većoj dojci, a zatim dodajte jastučić na manju dojku ukoliko ste perfekcionista i ako se razlika vidno primećuje.

6. Obešene

Istraživanje je pokazalo da 27 posto žena ima obešene grudi. Kako žene stare, tonus se gubi pa i grudi kreću "prema dole". Najbolji brushalter: Onaj sa dobrom podrškom!

7. Tanke

Dame sa ovakvim oblikom grudi sigurno neće pokazivati gola leđa, jer im grudi nisu široke, već poprilično tanke. Međutim i za to postoji rešenje, birajte "Balkon grudnjak" koji podiže grudi i daje zanimljiv pun oblik.

8. Razroke

Jedna bradavica gleda na jednu stranu, a druga na drugu. 27 posto žena ima ovakve grudi. Najbolji brushalter za vas je takozvani "demi grudnjak" čiji izrez podseća na slovo U. To znači da višak materijala na stranama korpica pomaže da se grudi "zbliže" i tako daju lepši i puniji oblik.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd