Skip to main content
Tijana i Vuk

DAO JOJ DRUGU ŠANSU: Vuk oprostio Tijani prevaru sa dvojicom!

Foto: TV Happy Printscreen
Šta je bilo, bilo je!

Ulazak repera Vuka Moba u vilu "Parova" uznemirio je TIjanu Ajfon, koja je počela da plače. Dok je smirivao Marko Perović, sa kojim je nedavno imala seks, Vuk Mob se pozdravljao sa ostalim učesnicima.

- Dok sam ja odgovarao na napade na Fejsu, jer su mi svašta govorili za tebe, ti si javno, u programu rekla: "Spavala sam sa dvojicom"! Više neću - rekao joj je Vuk.

- Rekla sam da sam spavala, ali se nisam je*ala - branila se Tijana.

- Hoćeš da ideš na poligraf? - pretio joj je Vuk.

- Hoću, i videćeš da ništa nije bilo. Posle će ti biti žao - bila je uporna Tijana, koja je nešto kasnije priznala još nešto. 

Tijana
Foto: TV Happy Printscreen/Parovi

- Samo sam se poljubila sa Urošem, jer mi se on sviđao od ranije i to svega desetak puta - rekla je, što je kod Vuka izazvalo nevericu.

- Svega deset puta? - umalo se nije zagrcnuo.

Dugo je trajalo njihovo raspravljanje, a pred zoru, oko četiri sata, Vuk Mob i Tijana Ajfon su bili zagrljeni. Izgleda da sada imaju vremena na pretek da te stvari ostave za sobom.

Koja učesnica "Parova" je za legalizaciju prostitucije saznajte OVDE. Koje dve ukućanke bi uskoro mogli da vidimo u seksi akciji pogledajte OVDE. Kako je Miki Đuričić u "Parovima" priznao kad mu je bilo najteže pronaći ćete OVDE.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
malo sutra...'s picture

malo sutra...

Kad bi se zezali..Kao prvo ovde nema veze,sem ako nije kres veza...veza!E onda neka je oprostio!Ma dajte,ne zasmejavajte nas i ne vredjajte mladica!

2 | 0

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd