Skip to main content
Ispovesti

Dečko i ja uživamo u pozi "69", ali ja tvrdim da sam i dalje devica

Foto: SD/ilustracija
Zašto me stalno ubeđuju da je oralni seks isto što i penetracija?

Ne znam šta meni znači seks. Rekla bih da je to mešavina ljubavi i požude. U mojoj srednjoj školi, stalno razgovaram sa prijateljima o seksu, ali ima i onih koji izbegavaju i da pričaju o njemu i da ga praktikuju. Kada je devojka popularna u školi, onda ima pravo da vodi ljubav sa više momaka, mada sve pre ili kasnije budu proglašene "droljama". I naše malo mesto na jugu Srbije su stigli ti američki termini, koji su, što se mene tiče, izmišljeni da bi vređali devojke. 

Sa mojim dečkom sam u vezi godinu dana. On mi je jedina ljubav i jedini momak sa kojim sam se ljubila. Posle četiri meseca sam mu rekla da ga volim. Oboje smo iz siromašnih porodica i mislim da i on mene isto voli. On me čini srećnom. Moje drugarice kažu da nećemo dugo ostati zajedno i da to tako ide sa srednjoškolskim ljubavima, ali ja znam da nisu u pravu.

Devojka i momak leže u krevetu
Foto: Profimedia/ilustracija

Ali, neću da patetišem. Ljude ionako zanima samo da li smo već spavali zajedno ili nismo. Pa, i jesmo i nismo. Objasniću kasnije šta to znači.

Većina parova iz škole koji su u vezi i kraće od nas se uveliko seksaju. Mi stalno pričamo o tome, ali moji roditelji su me učili da se čuvam. Oni su malo zatucani i stalno brinu o tome "šta će selo reći". Ipak, ja osećam da sam spremna, ali se još suzdržavam, malo zbog okoline, a malo zbog straha od bola. Dogovorili smo se da sačekamo još godinu dana. Taman ću napuniti 18 godina.

Dobro, to sam objasnila. A sada da napišem koju i o mojoj nevinosti. Moj dečko i ja praktikujemo oralni seks. Eto, zato sam rekla da i jesmo i nismo vodili ljubav. Moje drugarice me ubeđuj u da je i to isto kao i da sam mu dozvolila da uđe u mene, ali ja mislim da nije. Dok god sam devica, ne mogu da kažem da sam išla do kraja i uradila sve, zar ne? U najgorem slučaju, mogu da kažem da sam polu-devica.

Dakle, ja još čekam i žudim za danom kada će se to desiti, neću da lažem. Kada izgubim himen i kada budem dovoljno stasala da se mom dečku potpuno podam, tek tada ću biti potpuno razdevičena. Devojke, znajte: neka vas ne ubeđuju da ste spavale sa momkom ako niste išle do kraja. To što pomažete svom dečku kada ima erekciju, ne znači da niste devica. I ako to radite, radite iz ljubavi. 

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
29 Beograd