Skip to main content
Demi Mur

Demi Mur letuje u Hrvatskoj, a o njenom BAKŠIŠU bruje mediji!

Foto: Profimedia
Iako se glumica nedavno našla u skandalu, kada je u dvorištu njene kuće pronađen mrtav čovek, rešila je da napusti Ameriku, kako bi se odmorila od svega.

Demi Mur  je juče je sletela u Dubrovnik, nakon čega sa svojim ćerkama Rumer, Talulom i Skaut produžila do Hvara.

U kasnim večernjim satima, poznata glumica je sa ćerkama večerala u hvarskom restoranu Gariful, a njen bakšiš za konobara je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama.

- Stigli su jako kasno, jedan sat nakon ponoći. Glumica je uslužena standardno, kao i svaki naš gost. Znali smo dan pre da će doći i potrudili smo se da joj osiguramo diskreciju. Večerala je u društvu kćeri i nekoliko prijatelja, a zatim su se svi zajedno ukrcali na brod koji ih je čekao ispred i isplovili – rekli su ovog restorana za portal Index.hr.

Demi je uz račun ostavila napojnicu od 60 evra, što je restoran objavio na svojoj Fejsbuk stranici, ali je nakon prozivki da na taj način prave sami sebi anti-reklamu, ubrzo uklonio sliku. Hrvatski mediji prenose da se konobaru od bakšiša zavrtelo u glavi, dok narod u komentarima na društvenim mrežama poručuje da je slavna glumica mogla malo više da odreši kesu.

Nedavno, Demi Mur je dobila pretnju da bi mogla da završi u zatvoru, a detaljnije pročitajte na ovom linku.

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Ludilo's picture

Ludilo

Haha sta je taj debil od konobara ocekivao? Mozda 5000 e baksisa. ccc Au debila, a jos veci debili iz tog restorana sto su to objavili, ne treba niko vise da im udje tamo.

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd