fbpx
Skip to main content
Maldivi

DOBILA BATINE I TUŽBU: Produkcija "Maldiva" kaznila Tigricu sa 20.000 evra!

Foto: Youtube Printscreen/Rijaliti Kanal
Nagrabusila.

U hotel "Maldivi" je nedavno ušla Anabela Šćekić Tigrica koja je već danas napustila rijaliti i dobila kaznenu odredbu. Nju je produkcija Happy televizije tužila zbog nepoštovanja ugovora.

Anabela je odlučila da ne nastavi svoju borbu za prvu nagradu od 70.000 evra u rijalitiju "Maldivi", čime je ostala bez honorara, a zbog nepoštovanja potpisanih odredbi moraće da plati visoku kaznu. Nakon jučerašnjeg sukoba sa Jelenom Milovanović Kobrom, ona se predomislila i rešila da izađe. Budući da pravila nalažu sledeće - Tigirca je razgovala sa stručnjakom, a lekar je ustanovio da joj nije potrebna nikakva terapija.

To bi značilo da je sposobna za učešće u rijalitiju, prema čijem pravilu posle nominovanja i sa najmanje glasova publike, bivaju izbačeni, ili ih produkcija diskvalifikuje zbog kršenja pravila. Medicinska sestra je izbila u javnost posle afere sa Dejanom Popovićem Tigrom, kojeg je optužila da ju je primoravao na seks. Ona će možda morati da plati 20.000 evra, koliko iznosi kaznena odredba, jer su advokati Happy televizije podneli tužbu protiv nje.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19