Skip to main content
Orgazam

Dobila je sudsku zabranu za preglasan seks - ovo je njen odgovor!

Foto: Profimedia
Karolina Kartrajt (53) je navodno tokom seksa bila toliko glasna da joj je sud naredio da za vreme seksualnih odnosa bude tiha – i to tokom četiri godine.

Sudska odluka stupila je na snagu 2010. pa je sada istekla, a Karolina je odlučila da javno progovori protiv zabrane koja joj je nametnuta jer su se njene komšije žalile. Prethodno joj je policija iz ovog razloga 30 puta kucala na vrata, a kap koja je prelila čašu bila je kada su ona i njen partner kupili krevet sa gvozdenim uzglavljem koji je glasno udarao o zid sa čije su druge strane bili susedi na ivici živaca.

- Za vreme seksa mi ne padne na pamet "oh, preglasna sam, bolje da se stišam". Ne razumem zašto ljudi traže od mene da se stišam jer meni je to normalno - kaže Karolina koja je svoje seksualne aktivnosti umesto uveče i tokom noći, prebacila za jutro kako bi manje smetala komšiluku.

Pošto joj je zabrana glasnog seksa istekla, Karolina će, kako kaže, nastaviti po starom, ali je ipak napravila jednu uslugu komšijama - gvozdeno uzglavlje zamenila je za drveno koje stvara manje buke.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Fog
8 Beograd