Skip to main content
Novak Đoković i deca

DOKAZANI FILANTROP: Nole preko on-lajn prodavnice pomaže deci Srbije

Foto: novakdjokovicfoundation.org
Sav honorar, koji bih na ovaj način dobio od prodaje tih artikala, direktno ću preusmeriti na račun svoje fondacije.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta i svakako, kako to mi Srbi volimo da kažemo, najbolji ambasador naše zemlje obelodanio je da pokreće onlajn prodavnicu gde će svi zainteresovani moći da kupe opremu u kojoj nastupa. Ipak, mnogo „jača“ vest je da je Nole odlučio da svu zaradu preusmeri na račun Fondacije "Novak Đoković“, to jest deci Srbije.

- Želim da moje dete bude ponosno na mene zato što koristim svoje ime i vreme da promovišem dobre vrednosti. Voleo bih da me ljudi znaju kao nekoga ko želi da pomogne deci da žive bolje živote kroz kvalitetno obrazovanje - rekao je Đoković.

- Sav honorar, koji bih na ovaj način dobio od prodaje tih artikala, direktno ću preusmeriti na račun svoje fondacije. Velika mi je čast i zadovoljstvo da vas pozovem da podržite ovu inicijativu. Možemo zajedno da udružimo napore da se deci u Srbiji omogući lepše i bezbrižnije detinjstvo – napisao je u blogu koji se nalazi na zvaničnoj internet strani fondacije.

- Čvrsto verujem da svi možemo da budemo društveno odgovorni, a pritom i uspešni u poslu kojim se bavimo. Zato i biram da podržim programe i kompanije koje se odužuju društvu i okružujem se ljudima koji dele moje mišljenje.

Novak Đoković i deca
Foto: novakdjokovicfoundation.org

Đoković je svoju ideju pretočio u dela, a znamo da će i sam za nekoliko dana postati otac. Zbog toga svi razumemo fokus Fondacije “Novak Đoković”.

- Fokus je značaj obrazovanja dece, trudeći se da pomogne mališanima da ostvare svoje snove, i dajući im slobodu i pravo da se igraju, razvijaju i rastu u stimulativnom okruženju – napisao je između ostalog Novak u svom blogu.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd