fbpx
Skip to main content
domino dama

DOMINO DAMA IZNERVIRALA JAVNOST! Maltretiram muškarce i zarađujem 4.000 dolara dnevno! (FOTO)

Foto: Profimedia
Žena iz San Franciska koja se predstavlja kao "Gospodarica Harli" zarađuje do 4.000 dolara dnevno tako što maltretira muškarce.

Harli ima 28 godina i dala je otkaz na radnom mestu tehničkog menadžera projekata, kako bi se bavila "nečim uzbudljivijim".

Njoj sada klijenti plaćaju da kontroliše njihove živote i to iz udobnosti svog doma.

Ona naplaćuje najmanje 100 dolara po sesiji, a njena zarada često pređe i više hiljada dolara dnevno.

MAJKA JE UBILA SVOJE ĆERKE NASRED ULICE: Kada joj ponestalo metaka uradila je nešto JOŠ GORE (FOTO)

- Zasitila sam se satima dugog i mukotrpnog rada, htela sam nešto drugačije. Navikla sam da kao menadžer naređujem muškarcima, pa sam našla način da finansijski dominiram njima i kada sam shvatila koliko su spremni da plate za to, počela sam novu karijeru - kaže ona.

domino dama
Foto: Profimedia

Saznala je da postoje mnogi muškarci čiji je fetiš ucena, pa je rešila to da iskoristi.

Našla je klijente koji žele da budu pod stalnom dominacijom.

Klijenti joj omogućuju da u njihove kompjutere instalira softver pomoću kojeg preuzima kontrolu nad njihovim finansijama, pristupu internetu, društvenim mrežama...

Ona tako može da koristi podatke svojih klijenata, da ih ucenjuje i da plaća sama sebi koliko želi sa njihovih računa, a sve to zato što joj klijenti to dozvoljavaju.

- Imam softver koji mi dozvoljava da uđem u njihove račune, na naloge društvenih medija I elektronske poštei preuzmem njihove živote - kaže "Gospodarica".

Njeni klijenti, bogati biznismeni, daju joj velikodušne donacije koje su joj finansirale silikonske implante i luksuzna putovanja.

Takođe joj stalno šalju razne poklone i plaćaju da gledaju snimke u kojima ih vređa i ponižava.

domino dama
Foto: Profimedia

Inače, ona je srećno udata, a njen suprug obavlja kućne poslove i ne ide na posao jer ona zarađuje više nego dovoljno da bi im obezbedila komforan život.

- Suprug me je podržao i znali smo da možemo tako da se obogatimo, pa je dao otkaz. On sada obavlja većinu kućnih poslova i bavi se advokatima i računovođama. Sjajno je znati da možeš da zarađuješ a da se ne mučiš, nikad nisam pod stresom i imam sve što sam oduvek želela - kaže ona.

POSTAVILA JE SKRIVENU KAMERU I SNIMILA PRAVI UŽAS! Nije ni slutila šta pomoćnica radi njenoj majci (94)! (VIDEO)

Kako je rekla, posao je bezbedan, radi ga od kuće, nema seksa sa klijentima niti bilo kakvog fizičkog kontakta, a ne mora ni da se skida.

- Mom suprugu ne smeta, jer se ne radi o seksu, rizik je minimalan i retko kad napuštam kuću - rekla je "Gospodarica Harli".

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd