fbpx
Skip to main content
Džejn

Džejn Fonda otkrila tajne iz svoje prošlosti

Poznata američka glumica, aktivista, pisac i fitnes guru Džejn Fonda je u razgovoru za magazin "People" otkrila da je imala vema teško detinjstvo.

Glumica je u razgovoru otkrila da ona zapravo nikad nije za sebe mislila da je lepa, a u adolescentskom periodu je patila od bulimije i anoreksije.

Džejn priznaje da je imala tešku mladost nakon što se njena majka ubila, a za oca legendarnog glumca Henrija Fondu kaže da je bio nekako uvek odsutan i da joj je bilo veoma teško da ostvari vezu s njim.

U svojoj sedamdesetšestoj godini glumica priznaje da je maćeha bila uzrok mnogim problemima jer joj je stalno govorila da je debela, zbog čega je Fonda bila stalno na pragu anoreksije.

"Nikad se nisam osećala lepom i punom samopouzdanja. Otac mi je otvoreno govorio da sam debela, a maćeha je stalno govorila da mi je kupaći premali, a suknja prekratka, te njihove reči su me navele na bulimiju i anoreksiju", otkrila je Džejn za magazin "People".

Holivudska karijera Džejn Fonde traje već 54 godine. Poslednje 32 godine objavljuje filmove koji pomažu ženama da vežbaju na pravi način.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd