fbpx
Skip to main content
vrata

Evo šta VRATA koja odaberete govore o vašoj LIČNOSTI!

Foto: Twitter Printscreen/@DatoCurioso_0
Samo jedna odluka o odabiru će otkriti mnogo toga o vama.

Kada je u pitanju naša ličnost, veruje se da nikada ne možemo upoznati sebe u potpunosti. Zbog toga su i nastali mnogi testovi karaktera i ličnosti kako bi mogli bolje da spoznamo kakvi smo ustvari. 

Ovaj test na prvi pogled deluje sasvim jednostavno, ali zapravo može reći mnogo toga o vama. 

Ovde se nalazi 6 vrata, odaberite ona koja vas najviše privlače i otkrijte šta to znači. 

Vrata broj 1

Tvoj put je sloboda. Ono što je tebi važno jeste mnogo prostora i nezavisnost. Kad rešavaš neki problem, uvek ga pokušaš sagledati iz nekoliko perspektiva. Uvek nađeš vremena za sebe jer voliš uživati u životu.

Vrata broj 2

Tvoj put je privatnost. Najbolje se osećaš kada si solo. Ne voliš nikoga "vući sa sobom" i zato ti nije glupo otići sam/a u bioskop ili u šoping.  Voliš svoje društvo i prijatelje ali, nakon svakog druženja treba ti neko vreme da dođeš k sebi.

Vrata broj 3

Tvoj put je šaren. U neprestanoj si potrazi za uzbuđenjem i avanturom. Ne možeš podneti dosadu. Tvoj moto je: "sve treba probati", pa neprestano ispituješ sve oko sebe.

Vrata broj 4

Ti si odabrala/o put uzbuđenja. Uvek se veseliš onome što vam donosi budućnost. Voliš isprobavati nove stvari. Neki će reći da ponekad reaguješ impulsivno. Ponekad prekršiš pravila, ali drugi se dive tvojoj ljubavi prema uzbuđenju!

Vrata broj 5

 Ti si na putu dobrodošlice! Vrlo si draga i druželjubiva osoba, ali povrh svega stojiš čvrsto na zemlji. Ne voliš se svađati i izbegavaš sukobe.

Vrata broj 6

Hodaš putem tišine. Nisi osoba koja se voli isticati u društvu i uvek ćeš pre izabrati jednog iskrenog prijatelja nego sto poznanika. Dobri ste u školi i volite čitati, a strast ti je istraživanje.

KRCKALO JE KAO ORASI: Kada kiroprakričar uzme stvar u svoje ruke, sve odzvanja! (VIDEO)

Pročitajte i:

(cool.24sata.hr)

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd