fbpx
Skip to main content
Ivana Buha

FARMA ILI VIDIMO SE U ČITULJI? Ivana Buha ulazi da RASKRINKA bivšeg vođu Surčinskog klana!

Foto: Srbija Danas
"Razmišljam i da napravim svoj rijaliti, da me kamere snimaju po kući 24 sata. Mislim da bi to bilo baš zanimljivo za gledanje!"

Pevačica Ivana Buha Tulović poručuje da će u Farmi 7 otkriti sve mračne tajne svog bivšeg muža, kontroverznog biznismena Ljubiše Buhe Čumeta.

Temperamentna surčinska snajka kaže za Informer da bi rado ušla na imanje u Lisoviću i pred kamerama ispričala neke nove detalje iz njenog i Čumetovog burnog desetogodišnjeg braka.

Ovako je Ivana govorila o Čumetu

* Našu maloletnu ćerku je slikao na bračnom krevetu pored gomile od 2,2 miliona evra u kešu
* Išamarao je Milutina Mrkonjića kada je čuo da je Mrka posao oko asfaltiranja Koridora 10 poverio Milu Đuraškoviću a ne njemu
* Posle otmice Miroslava Miškovića doveo je u našu kuću u Surčinu Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma da podele novac koji su doneli u džakovima
* Čume je za Darka Šarića oprao 7,4 miliona evra preko fantomske firme na Sejšelima koja je bila na moje ime

- Gde god stignem, ja pričam o Čumetu, tako da bi sigurno bio tema i na "Farmi". Raskrinkala bih ga i iznela još neke informacije o njemu koje nisu poznate javnosti. Ma svašta bih ispričala - priča Ivana u jednom dahu.

Čumetovoj bivšoj je primamljivo da provede neko vreme ispred kamera sa još dvadesetak ljudi, ali zbog brojnih obaveza neće moći da ostane na imanju puna tri meseca.

- Volela bih da uđem u Farmu, ali samo na nekoliko dana, da se malo zabavim. Da ostanem najviše jednu nedelju. Ne bih mogla duže jer imam puno obaveza, ali i privatnih problema sa bivšim mužem, kao što je svima poznato - dodaje Ivana.

Zbog brojnih obaveza koje ima kod kuće, našoj sagovornici bi više odgovaralo da ima rijaliti u svom domu.

- Razmišljam da napravim svoj rijaliti, da me kamere snimaju po kući 24 sata. Mislim da bi to bilo baš zanimljivo za gledanje - kaže pevačica.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd