Skip to main content
Rodžer Federer

FEDERER: Drago mi je zbog Novaka

Foto: Profimedia
On sada prolazi kroz taj period, što je super. Mislim da su to neki od najlepših trenutaka, a ako nekoga može da pita kako je, to sam ja. Bilo mi je zadovoljstvo da sa njim podelim stvari koje su u mom slučaju funkcionisale, kao i one koje nisu, rekao je švajcarski teniser.

Za nekoliko meseci, najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova verenica Jelena po prvi put će postati roditelji. Đoković je nedavno izjavio da je na temu dece pričao sa Federerom koji sa suprugom Mirkom ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina. Švajcarac je o ovom pričao na konferenciji za štampu posle odigranog meča.

- Pitao me je kakav je život na putovanjima kada si tata. Mislim da je to nešto kroz šta svaki budući otac prolazi. Želiš da dođeš do nekih informacija, do nečega na osnovu čega možeš da planiraš. Mislim da je on veoma uzbuđen i veoma srećan, drago mi je zbog njih. On sada prolazi kroz taj period, što je super. Mislim da su to neki od najlepših trenutaka, a ako nekoga može da pita kako je, to sam ja. Bilo mi je zadovoljstvo da sa njim podelim stvari koje su u mom slučaju funkcionisale, kao i one koje nisu - rekao je Federer.

Rodžer Federer
Foto: Profimedia

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd