fbpx
Skip to main content
Milivoj Mirkov i Tomislav Karadžić

MUKO MOJA PREĐI NA DRUGOG: Dokumenta iz UEFA o nameštanju FSS šalje tužilaštvu

Foto: MN Press
Tema sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije bile i spekulacije o nameštanju utakmica.

Mnogo se pričalo o nameštanju u srpskom fudbalu, a o ovoj temi se raspravljalo i na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (pročitajte više OVDE). Nakon sednice u Staroj Pazovi je izdato i saopštenje u kojem se navodi da će sslučaj biti prosleđen tužilaštvu.

- Milivoj Mirkov, komesar za integritet FSS, obavestio je članove Izvršnog odbora FSS o pristigloj dokumentaciji UEFA u vezi sumnji na regularnost određenih utakmica Super lige. Jednoglasno je zaključeno da svi zvanični dokumenti UEFA, kao i rezultati interne istrage komesara za integritet, budu poslati tužilaštvu na dalji postupak.

Članovi Izvršnog odbora FSS neće komentarisati ništa po tom pitanju, a sve u cilju valjane i pravovremene istrage zvaničnog organa Republike Srbije. Istovremeno usvojena je inicijativa da se formira specijalno telo, sastavljeno od predstavnika tužilaštva, policije i Fudbalskog saveza Srbije, koje će se ubuduće baviti svim opravdanim sumnjama u regularnost utakmica - navedeno je na sajtu FSS, a OVDE Pročitajte šta je Tomislav Karadžić rekao o izborima na svim nivoima

Izjavu Slaviše Kokeze o izborima možete da pročitate OVDE.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD fudbal

SD košarka

SD mundobasket 2019

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
17 Beograd