Skip to main content
Muškarac ljubi ženu po vratu

GAĆE SAME PADAJU: Ako želite SEKS SA BEOGRAĐANKOM, evo kako da je napalite!

Foto: Profimedia
Ovim cakama teško da će ijedna odoleti.

Život u Beogradu ima određena pravila u svemu, pa tako ni seks nije izuzetak. Svaka žena ima svoj sistem vrednosti, ali neke stvari su zajedničke za one koje žive u glavnom gradu već duže vreme. Uradite ove stvari i osvojićete je za sva vremena, a ona će vašu pažnju nagraditi - žustrim seksom. 

Elem, da ne tupimo više, Beograđanke ne mogu da odole muškarcu koji:

1. Zna da sprovede svoju dragu u štiklama kroz Skadarliju 

Smejte se koliko hoćete, ali svaka žena koja je ikada prošla ovom ulicom u štiklama zna koje su to muke. U najavi je fraktura zgloba, a nisu isključeni ni padovi. Ako vi kao džentlmen uspete bezbedno da je sprovedete kroz kaldrmu, to će vam biti veeliki bonus. Velika je verovatnoća da će do zore te štikle biti na njenim nogama koje će biti na vašim ramenima. Ako do toga dođe, OVDE naučite koje prljave reči da joj šapućete kako bi vrištala od zadovoljstva.

Devojka menja štikle
Foto: Profimedia

2. Ima raspored noćnih buseva u telefonu

Iako nisu baš tačni u minut, uvek je fino znati kada imate poslednji ili noćni autobus u slučaju da se sastanak oduži. Takođe, ne može to da koristi kao izgovor da šmugne ranije. Ako joj date do znanja da znate kada ide autobus koji joj je potreban pomisliće kako ste pažljivi, pa je veća verovatnoća da će te otići istim - pravo u vaš stan. Kada je dovedete u svoju mušku pećinu, OVDE saznajte kako da probudite tigricu u njoj i doživite najbolji seks u životu!

3. Zna kako da uđe bez rezervacije u klub/kafanu

U današnje vreme kada ne možete ni u najobičniju lokalnu birtiju da uđete bez rezervacije, ova sposobnost je veoma bitna i pokazuje koliko ste snalažljivi. U njenoj glavi, kad ste uspeli da je uvedete u prepun klub bez rezervacije, snaći ćete se i u nekoj ozbiljnijom situaciji. Bilo da ste išli u osnovnu školu sa obezbeđenjem ili znate da izmanipulišete ulazak, to će vam biti ogroman plus na listi za i protiv, a vi ćete biti jedan korak bliže ka skidanju njenih gaćica u vrelom seksualnom zanosu. Napomena: Ne računa se ako zakupite separe ili potplatite obezbeđenje - to može samo da vam odmogne. Naravno, ukoliko devojka nije sponzoruša...

Đuskanje u klubu
Foto: Profimedia

4. Pije kao muško

Ne, to ne znači da treba da budete alkoholičar koji odere pola flaše viljamovke uz jutarnju kafu. Niko neće imati ništa protiv ukoliko generalno ne pijete alkohol iz nekih svojih razloga, ali će vam zameriti ako pijete "ženska" pića poput koktelčića sa suncobrančićima, Somersbija, piva sa limunom, vermuta... Ili pijte ili ne. Nijedna devojka vas neće shvatiti za ozbiljno i posumnjaće u vašu muškost. Mlako piće, mlaka erekcija. Pa vi sad vidite...

Pivo
Foto: Profimedia

5. Dovoljno je pismen da zna da se "ne znam" i "ne mogu" piše ODVOJENO!

 Ništa ne može tako da ohladi kao nepismenost. Pogotovo tokom sekstinga. Ne, to nije zato što su Beograđanke snobovi i gramatički snobovi, to je elementarno znanje iz osnovne škole i to generalno smeta svim ženama u Srbiji. Da li zbog lenjosti ili stvarno zbog neznanja, ovo je jedna od stvari koja ih veoma iritira. Toliko da su u stanju da prekinu svaki kontakt sa muškarcem makar on imao sve druge kvalitete koje traže. Tako da obnovite gradivo, kako ne bi zavladala seksualna suša. Kad smo već kod toga, znate li koja su nepisana pravila seksa? Ako niste sigurni, obavezno pogledajte OVDE jer ove stvari u seksu nikako ne treba da radite!

Žena leži u krevetu
Foto: Profimedia

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
ns's picture

ns

u zivotu nisam procitao nista gluplje.

9 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd