fbpx
Skip to main content
Sunčanje na nudističkoj plaži

Evo kako da gledate GOLE žene na nudističkoj plaži, a da vas ne primete

Foto: Profimedia
Nije reč o klasičnom voajerizmu, već o finom zadovoljavanju vaše znatiželje!

Istina je, nije pristojno "blenuti" u gole žene na nudističkoj plaži. Istina je i da je muškarcima teško da to ne rade. Čak i kada to ne čine, osećaju se neprijatno u prisustvu nagog ženskog tela – zbog bontona, pogotovo. Ako želite da ostanete pristojni, a da se oslobodite ovakve neprijatnosti morate se poslužiti trikovima. Kako nudisti slede filozofiju po kojoj se ne treba stideti svog tela, onda ni fina doza voajerizma nije nedozvoljena. Zašto biste se stideli da malko "gvirnete" u to golo telo koga se ne treba stideti!

Uživanje na plaži
Foto: Profimedia

1. Rad u tandemu, po smenama - ako ste na nudističkoj plaži sa još nekim drugarom rešenje je u timskom radu. Potrebno je samo da se po smenama glupirate na plaži i to suprotno od mesta na kom vam je peškir. Dok jedan izvodi kerefeke koje iznenađeno prate svi na plaži, pogađate šta radi drugi... Dupli pasovi su osnova uspeha! Naspi još jednu za treću smenu...

2. Spasonosno hrkanje - što zatamljenije naočare na glavu, pravite se da spavate i nema više prepreka. Da ne bude providno, glasno hrčite. Kada vam je dosadilo jedno telo kog se ne treba stideti, zagrcnite se i okrenite se ka sledećem. Nije udobno spavati uvek u istom položaju. Utrnućete!

3. Novine velikog formata - jedan od razloga zbog kojeg novine starog kova nisu zastarele i imaju primenu i danas. A i atraktivne su... Raširite novine što većeg formata u koje ste prethodno izrezali male rupe. Zavalite se u ležaljku i "čitajte" do mile volje!

4. Pravite se da ste slepi -  nije lepo ismevati se ljudima s fizičkim nedostacima. Ali, vi se i ne ismevate. Veoma ste ozbiljni! Zato, mešanca Džekija na povodac, štap u ruke, iste naočare za sunce na lice i saplićite se - da ne budete sumnjivi. I ne zaboravite - vi ništa ne vidite!

 

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd