Skip to main content
Duško Vujošević

GLUMAC ZVEZDAŠ NUDI BUBREG VUJOŠEVIĆU! Cenim ga mnogo i želim da pomognem

Foto: MN Press
Ja potičem iz porodice fanatičnih zvezdaša. Ipak, Duleta smatram najvećim umetnikom među ljudima iz sporta, rekao je Ljubivoje Tadić.

Glumac Ljubivoje Tadić spreman je da donira bubreg legendarnom treneru Partizana Dušku Vujoševiću! Poznati umetnik, koji je prošle godine doživeo veliku tragediju kad mu je u požaru poginula sestra, javio se Informeru i objasnio da je veliki zvezdaš, ali da Vujoševića izuzetno ceni i želi da mu pomogne.

Nedavno je, kako Informer piše, obavio detaljne lekarske preglede i ne postoje nikakve prepreke da donira bubreg Vujoševiću.

DOBRA VEST ZA PARTIZAN, LOŠA ZA ZVEZDU: Najbolji igrač LOKOMOTIVE u Realu

- Bio sam na kontroli i svi rezultati su mi izvanredni. Oporavio sam se od nesreće i želim da pomognem Duletu. Pročitao sam u Informeru da mu je potreban bubreg i to me je baš potreslo. Spreman sam da mu dam svoj bubreg, ako je odgovarajući - kaže Tadić, i dodaje:

- Ja potičem iz porodice fanatičnih zvezdaša. Ipak, Duleta smatram najvećim umetnikom među ljudima iz sporta. Izuzetno ga cenim. Zbog njega sam uvek navijao za Partizan kad je igrao u Evroligi.

Sadašnji trener francuskog Limoža na "Vojno-medicinskoj akademiji" leži nekoliko dana i ležaće, prema nekim informacijama, dok ne dobije organ spreman za presađivanje. Stalno je u kontaktu s bivšim igračima, a za naše medije kaže:

- Ne plašim se presađivanja. Kada čovek ima probleme sa bubrezima, to je možda i najbolja opcija. Međutim, svestan sam da to nije lako izvodljivo jer mora da se pogodi tajming. Ponekad mora dugo da se čeka, a ja ću biti sposoban za kvalitetan život i rad zahvaljujući nekim drugim tehnikama lečenja

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd