Skip to main content
Devojčica spava

GORE MREŽE! Majka je postavila OVU FOTKU 2-godišnje ćerkice na FEJS i našla se na STUBU SRAMA (FOTO)

Foto: Profimedia/ilustracija
"To je najgadnije sr*nje koje sam ikada video u životu!"

Anonimna žena iz Amerike postavila je na Fejs fotografiju svoje ćerkice kako imitira dojenje lutke. Komentar na ovoj slici izazvao je salvu reakcija, i ovu fotku postavio kao glavnu temu rasprave. Jedni su stali u odbranu ove žene, govoreći da tu nema ničeg lošeg, dok drugi podržavaju komentar nepoznatog muškarca koji je napisao "Ovo je najgadnije sr*nje koje sam ikada video u životu" i još dodao da bi majka trebalo da dobije "pesnicu u prokletu glavu".

Ova žena je bila potpuno zatečena, jer smatra da nema mesta za negativne komentare, kao i da je dojenje jedan potpuno normalan i prirodan proces.

PRAVA ISTINA: Ovo većina porodilja KRIJE, ali ova mama objavljuje BEZ CENZURE! (FOTO)

Na slici se nalazi slatka devojčica koja sedi u kolicima u marketu, a u jednom trenutku, podiže svoju majicu i stavlja glavu lutke na sredinu svojih grudi. Njena mama je ovo videla kao simpatičan trenutak te ga je podelila na mreži, ne sluteći da će veoma brzo postati viralan.

Pogledajte!

Ova fotka je samo pokrenula, izgleda, glavnu temu, a to je - da li je pristojno dojiti svoje dete u javnosti ili ne? Svoje mišljenje recitenam u komentarima?

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd