fbpx
Skip to main content
Kara Delevinj

Guste obrve lice čine privlačnijim

Foto: Profimedia
Mnoge dame koje su u prošlosti preterivale sa čupanjem obrva i time ih znatno proredile, danas traže prirodan, gušći izgled obrva, i neretko pribegavaju najnovijem trendu presađivanja obrva. Jedna od njih je i svetski poznata manekenka Kara Delevinj.

Njujorški doktor Robert Dorin, specijalista za kožu i kosu, tvrdi da se u modu opet vratio prirodan izgled obrva i da sve više žena želi da ima guste i jake obrve.

On kaže da presađivanje obrva obično traže žene koje su previše tanko čupale obrve pa su im se vremenom toliko istanjile da im ništa drugo ne preostaje. Zanimljivo je to što su zahtevi za gustim i jakim obrvama danas postale trend.

Kara Delevinj
Foto: Profimedia

Kada se obavi transplatacija obrva, dlaci je potrebno 2 do 3 meseca da se potpuno primi, a nakon godinu dana sve izgleda kao da je potpuno prirodno.

Prema rečima ovog doktora presađivanje obrva je vrlo delikatan posao jer se pre svega mora dobro isplanirati položaj i simetrija postavljanja dlaka. Iako se ovim poslom bavi već 12 godina, dr Dorin tvrdi da je u poslednje vreme primetio rast trenda gušćih obrva i da pacijentkinje uglavnom traže prirodan izgled obrva.

Mnogi tvrde da guste obrve čine lice mnogo privlačnijim i upečatljivijim. Obrve su jako važan estetski deo lica, a guste i jake jasno ocrtavaju oči i čelo i ostavljaju mekši izgled lica kao i upečatljiviji izraz.

(Super žena)

 

SD lepota

SD vesti

SD astro

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd