Skip to main content
Hju Lori

Hju Lori na tviteru, a uskoro i u Beogradu

Foto: Promo
"Penicillin? Fantastično! Viski? Fantastično! Motor s unutrašnjim paljenjem? Da, da, sve su to genijalne stvari. Ali, šta će nam sve te stvari ako nemamo muziku? To mi odgovorite!"

Reči su Hju Lorija, svetski poznatog Dr. Hausa koji će u Sava centru nastupiti sa bendom "The Cooper Bottom Bandom" nastupiti 14. jula!

Beogradski koncert deo je Lauriejeve evropske turneje u sklopu koje će posetiti 16 gradova promovišući aktuelni album "Didn’t It Rain", a najavljeni bluz spektakl sam će dati odgovor na gore postavljeno Lorijevo retoričko pitanje!

Lik džangrizavog i ciničnog Dr. Hausa očigledno se u većoj meri, poklapa sa istinskim karakterom Hju Lorija sudeći po njegovim tviter komentarima. Ovih dana, Hju ne štedi englesku fudbalsku reprezentaciju a takođe, redovno piše i o utiscima sa koncerata.

"O, Bože! Za sreću sam obukao kostim srećnog pileta, a nosim i beli luk. Učinio sam sve što sam mogao."  - tvitnuo je posle poraza od Urugvaja dok je pred koncert u Oklandu napisao: "Za večerašnji je koncert u Oklandu ostalo još samo nekoliko ulaznica. Nemojte da vam dođem ispred kuće i pevam pod prozor...".

Posle koncerta u Meksiko Sitiju pohvalio je publiku: "Prelepa publika u Meksiku Sitiju. Plesali su, smejali se, pevali mi 'Srećan rođendan' i razumeli moj mumlajući engleski, gracias a dios."

Dok ga je pre nastupa mučilo što ne može da se seti nijedne reči španskog: "Samo što nisam izašao pred 6000 Meksikanaca, a svoj španski sam zaboravio u drugoj glavi."

Inače, Hjuove tvitove, ništa manje zabavne, džangrizave i sarkastične od komentara televizijskog Dr. Hausa, možete pratiti na Twitteru @hughlaurie.

Hju Lori
Foto: Facebook

 

Ako vas je Hju Lori do sada oduševljavao preko televizijskih ekrana u kultnoj seriji "Dr. House", onda je pravi trenutak da ga vidite i čujete uživo. Neka vam vruće letnje dane ulepša svojim vokalom i uživo pokaže da osim glumačkog, ima i izuzetan muzički talenat. Brojni rasprodani koncerti dokazali su da je Lori svestrani umetnik koji u svoje muzičke nastupe uključuje i elemente drame i stand-up komedije, zbog čega koncert u Sava centru ne smete propustiti.

Ulaznice se mogu naći u prodaji na sledećim prodajnim mestima Eventima širom Srbije kao i na blagajni Sava Centra. Cena ulaznica iznosi 2.200, 3.400, 4.300 i 6.900 dinara.
+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd