fbpx
Skip to main content
prijatelji se smeju

HOROSKOP: Sa kim se najbolje smejemo?

Foto: Profimedia
Da li više volite Škorpijin sarkazam ili nežnu duhovitost Raka?

Imamo previše muka i problema u životu, pa nam je smeh veoma važan ventil. Kad već za svoje društvo biramo ljude koji su u stanju da nas zasmeju do suza, čak i u najgorim trenucima, možemo da ih biramo i po horoskopu. Procenite čiji vam se humor najviše dopada.

OVAN je šašav. Njegov prirodan humor uglavnom se odnosi na njegovu fizikalnost, on važi za jednog od najvećih mimičara. Ipak, ume da bude veoma originalan i njegovi fazoni prepričavaju se godinama.

BIK posmatra. Nema nameru da bude duhovit, al' kad nešto lupi i sam se zasmeje.

BLIZANCI veoma brzo shvataju šalu, pamte šale i viceve veoma dobro i mogu se smejati skoro svemu. Najskloniji su ismevanju drugih, ali ne iz zlobe, nego najčešće zato što im je taj neko zanimljiv.

RAK je nežan. On zasmeje druge nekim izrazom lica ili pretvarajući se da je ozbiljan i besan čak i kada nije.

LAV ismeva sve iz svoje okoline. Svi ga smatraju duhovitim, žele da se druže sa njim i smeju se njegovim šalama. A Lav je svestan da vas na taj način drži uz sebe.

DEVICA se nervira, ali nije iznervirana; jada se, iako nema potrebe – zajedljiva je, ismeva ljude i njihove živote, ali dobar je zabavljač. Čak iako vas isproziva, nasmejaćete se.

VAGA je sarkastična. Jednom kada krene, ne ume da se zaustavi, a oni koji su tada u društvu sa njom ne mogu da zaustave smeh.

ŠKORPIJA boluje od hroničnog sarkazma. Komentariše sve. To može delovati grubo ili pasivno agresivno, ali je svakako smešno.

STRELAC je kombinacija posmatračkog humora, sarkazma i neizbežnog preuveličavanja. Sa njim u društvu sve je komično.

JARAC je opasan. Fasada bez osmeha. Zadržaće ozbiljno lice predstavljajući vam šalu kao istinu, sastavljajući priču koja treba da nasmeje njega i druge kada vi poverujete u nju.

VODOLIJA je prirodno zabavna. Ona ne mora da se trudi da ispriča vic ili nešto slično. Najčešće nije ni svesna da je smešna.

RIBE se kreću od slatke do mrske osobe. Kada Riba nameri da vas nasmeje i da održi vašu pažnju, radiće na tome sve dok ne uspe, tvrdi Blic Žena.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd