fbpx
Skip to main content
beba i piton

HRABROST ILI LUDOST: Pušta svoju decu da se igraju sa pitonom od 4 metra! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Barcroft TV
Ovaj otac tvrdi kako je strah od zmija potpuno iracionalan i na ovaj način želi da u to ubedi sve one koji imaju suprotno mišljenje.

Većina roditelja bi bila u šoku da vide svoje dete kako puzi sa pitonom. Ipak, Džejmi Guarino, koji od svoje 16. godine drži zmije, ovo doživljava samo kao iskazivanje nežnosti od strane kućnog ljubimca. Otac troje dece, tri ćerke, ima misiju da ljude izleči od, kako on kaže, iracionalnog straha od zmija.

Njegov cilj je da pokaže kako zmije nisu zla stvorenja, da mogu da budu umiljati ljubimci, uprkos njihovoj lošoj reputaciji. Njegova ćerkica Alisa, koja je na snimku, u to vreme je imala samo 14 meseci, i naizgled se bezbrižno igrala sa pitonom, i kako Džejmi tvrdi, ni u jednom trenutku nije bila ni u kakvoj opasnosti.

beba i piton
Foto: Youtube Printscreen/Barcroft TV

Plan mu je da otvori zoološki vrt za reptile, koji će voditi sa njegove 3 ćerke.

Onima koji ne odobravaju njegovo ponašanje, Džejmi poručuje da zastanu i razmisle malo. Ne bi trebalo da zasnivaju svoje mišljenje na strahu i nečemu što ne znaju. Kako kaže, zmije mogu da budu i jesu divne životinje. Kao argument navodi da ima 95% više napada pasa nego napada zmija

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd