Skip to main content
Kiša još pada

Humanitarna izložba "Home/Hope – Kiša još pada" za pomoć ugroženima od poplava

Foto: Promo
Cilj je prikupljanje sredstava za pomoć ugroženima od poplava koje su nedavno pogodile Srbiju.

U galeriji "Pop up" Kulturnog centra Beograda u četvrtak, 4. septembra, sa početkom u 20.30 časova održaće se prodajna humanitarna izložba pod nazivom "Home/Hope – Kiša još pada" u organizaciji agencije "McCann Beograd".

Iako su poplave prošle, posledice se još uvek saniraju. Zaposleni i saradnici agencije "McCann Beograd" osmislili su postere i kreirali vizuelni identitet izložbenih predmeta, a sva sredstva prikupljena na ovaj način biće uplaćena na žiro račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima od poplava.

Kiša još pada
Foto: Promo

"Izložba pod nazivom "Home/Hope – Kiša još pada" jedna je u nizu aktivnosti naše agencije koja je usmerena na skretanje pažnje javnosti da posledice majskih poplava koje su zadesile Srbiju i dalje zahtevaju našupomoć i podršku", kaže Olivera Perković, direktorka agencije "McCann Beograd", i dodaje: "Naše prve aktivnosti bile su usmerene na konkretnu novčanu donaciju i pružanje pomoći u domenu pribavljanja potrebnih sredstava ugroženima, a smatramo da je sada pravi trenutak da kroz domen svoje struke i konkretne delatnosti doprinesemo i animiramo zajednicu da zajedno podržimo sanaciju nastale štete."

Autori unikatnih postera su Marija Milanković, Lidija Milovanović, Tereza Cenić, Nataša Radosavljević, Marina Čavić, Kristina Jovanović, Branko Andrejević, Branko Rosić, Zdravko Kevrešan, Nenad Dodić i Marko Prokić, inače dizajneri zaposleni u agenciji "McCann Beograd", a svoj doprinos izložbi dala je i Tatjana Kuburović,  dizajnerka brenda "Superheroina Cura Fina".

Pored unikatnih postera posetioci će moći da kupe i posebno dizajnirane predmete, kao što su šolje, narukvice, torbe, majice, kabanice, kišobrani i rokovnici sa motivima poplave, koje su radili isti autori.

Kiša još pada
Foto: Promo

Na otvaranju humanitarne izložbe će nastupiti učenici isturenog odeljenja muzičke škole "Vatroslav Lisinski" u Obrenovcu, kao i studenti Fakulteta muzičke umetnosti sa katedre za džez i popularnu muziku.

Izložbene predmete možete pogledati na Facebook stranici.

"I&F McCann Grupa" jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u jugoistočnoj Evropi koja uspešno posluje u osam zemalja: Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pruža najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije. Agencije koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe" deosu "McCann Worldgroup" (www.mccannworldgroup.com), jedne od najvećih međunarodnih mreža, koja danas posluje u više od 120 zemalja sveta, sa tradicijom dugom čak 111 godina, koja posluje u sastavu "Interpublic Group (IPG)" (www.interpublic.com), najstarije američke multinacionalne komunikacijske korporacije, sa sedištem u Njujorku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd