fbpx
Skip to main content
Ženske grudi

IMAJTE U VIDU: Kako pravilno rukovati ženskim grudima (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Healthchanneltv / cherishyourhealthtv
Ako se stručnjaci slažu u nečemu, to je da muškarci ne obraćaju dovoljno pažnje na grudi, makar kada je seks u pitanju.

Koja je prva stvar koju muškarci urade sa ženskim grudima kada ih vide? Samo ih dohvate spreda ili otpozadi bez ikakvog plana. Greška koju muškarci obično čine jeste preterana stimulacija pre nego što je žena zagrejana i spremna.

Takođe, ženske grudi mogu biti naročito osetljive tokom menstruacije, pa je u tom periodu svaka preterana stimulacija često bolna. Pokušajte sa "manje-je-više" pristupom. Dodirujte joj grudi nežno, zatim malo odmaknite ruku, pa opet nastavite. To omogućuje dodatni trenutak isčekivanja koji je naročito erotičan. Stimulacija mora biti nežna i postepena dok se bradavice ne ukrute i ne koncentrišite se isključivo na njih.

Cela dojka je bogata sa nervnim završetcima i sve grudi (svih veličina) jednako su osetljive na dodir. Tajna je u postepenom pristupu. Oblasti naročito osetljive na dodir uključuju bradavicu i areolu (ružičasti krug oko bradavice). Jedna od najosetljivijih tačaka koja se često ignoriše jeste donji deo grudi. Dok joj ljubite i dodirujete grudi pokušajte da krenete od spolja ka unutra, lagano kružeći. Moguće i je da će vam parnerka povući ruku ili glavu direktno na bradavice. Ipak ne žurite nego je zadirkujte. Prvo lakim stiskom prstiju opipajte čvrstinu bradavica pa onda krenite da ih stimulišete bilo prstima ili ustima.

Važno je imati na umu da neke žene vole grublju igru sa bradavicama dok su ostale vrlo osetljive i potrebno im je nežno dodirivanje. Otkrijte kojoj grupi pripada vaša partnerka proučavajući njene reakcije.

Ovo "uputstvo za upotrebu" preuzeto je sa bloga Sexsaveti.wordpress.com.

A ako vas zanima ko je zvanični svetski šampion u plemenitoj veštini masturbacije, opušteno možete da kliknete OVDE.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd