fbpx
Skip to main content
Ubistvo zbog penisa

IMAO JE PREVELIKI PENIS: Zbog toga ga je ubila!

Foto: Twitter/Pulse.ng
Kao ogroman broj današnjih romansi, i njihova je počela na internetu.

Džesika Luis (34) je upoznala Martisa Vilijamsa (25) na odeljku "neobaveznih susreta" veb sajta Craigslist. Dopali su se jedno drugom i proveli strastvenu noć zajedno, ali Džesika je iz tog susreta dobila više nego što je tražila. Martis je, naime, bio izuzetno dobro obdaren - u ovom slučaju, previše dobro.

Kako pišu Metro.co.uk, Inquisitr, Pulse.ng i drugi portali, Džesika je nakon susreta otišla u bolnicu žaleći se na bolove u grliću materice i strahujući da neće moći da ima dece. Policija je kasnije otkrila mnoštvo poruka sa Džesikinog broja na Martisovom telefonu, kao i elektronsku poštu na njegovom laptopu. Poruke su ukazivale na to da je Džesika tražila novac od njega za medicinske troškove, ali on je odlučio da odbije njene zahteve.

Tada je žena došla do njegove kuće u Atlanti, savezna država Džordžija, ušla u njegov stan i upucala ga tri puta, nanevši mu smrtne povrede.

Komšije su opisale Vilijamsa kao dobrog čoveka koji se skoro doselio u komšiluk. Verna Voker (58) je nakon događaja rekla za WSBN:

- Prala sam sudove kada sam čula pucnje. Nisam mogla da verujem šta se dešava u našem kraju! Uvek je bio nasmejan i dobro raspoložen, i često bi mi pomogao da unesem namirnice u kuću. Bila sam šokirana - rekla je Vokerova.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
4 Beograd