Skip to main content
Parkiranje

IMATE PROBLEM SA PARKIRANJEM? Posle ovog MAJSTORSKOG poteza te muke će biti PROŠLOST! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Pipers World
Ostvarenje snova!

William Liddiard predstavio je svoj novi izum - unikatni set autoguma koje omogućavaju da se njegova "Toyota Echo" kreće u svim smerovima, a može napraviti i puni krug na mestu.

On je postavio na internet video u kojem se njegov automobil "Toyota Echo" uz pomoć novih guma, okreće u mestu za 360 stepeni. Mnogi su odmah rekli da se radi o lažnom snimku, ali se čini kako je cela stvar zaista autentična i istinita.

Brabus je baš ljudski doradio MERCEDES G - ali njegova unutrašnjost vam se možda baš i neće svideti

Gume na njegovom automobilu su samo prototip, a William se sada nada kako će mu ovaj viralni video na društvenim mrežama pomoći, te da će neko sponzorisati i uložiti novac u njegov izum kako bi se ove gume mogle pronaći na tržištu.

- Ove gume, kakvih nema nigde u svetu, su snažnije, brže i lakše su za upravljanje. Imaju sastav kao i obične gume, ali sa njima možete voziti u svim smerovima. I okrenuti se na mestu, ako je to potrebno - ističe William.

Možda bi se sa ovakvim gumama ova gospođa iz Nemačke uspela parkirati. Naime, ona je punih šest minuta pokušavala da na sve načine bočno parkira svoju Opel Corsu, ali joj to nije pošlo za rukom, te je na kraju odustala.

Ako niste imali prilike da vidite njene vozačke "sposobnosti", pogledajte.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd