Skip to main content
Sandra Bulok

ISPOVEST SANDRE BULOK: Zašto sam KRILA da sam usvojila ćerku...

Foto: Profimedia
Jedan od najtežih perioda u njenom životu.

Oskarovka Sandra Bulok, u intervjuu za poslednje izdanje magazina "People" po prvi put je otvoreno progovorila o usvajanju troipogodišnje ćerke Lejle.

Do sada niko nije znao šta se u njenom domu dešava.

- Od prevare koju sam morala da osmislim da Luis ne bi morao da laže svoje drugare u školi, do priča koje sam osmislila za svoje prijatelje i kolege kao izgovor za to što sam odsutna toliko dugo. Izgovori su bili prilično složeni. Ali treba da znate da uvek postoji šansa da proces usvajanja ne prođe dobro, jer u svakom trenutku zaposleni u Centru za socijalni rad mogu da procene da dete i ja nismo dobar spoj. Zato mi nije bio problem da lažem i fabrikujem priče da bi sve ostalo iza zatvorenih vrata - priča Sandra koja je istu stvar uradila i 2010. godine kada je usvajala sina Luisa.

Sandra Bulok ima novog dečka
Foto: Profimedia

Devojčica Lejla odrastala je u hraniteljskoj porodici u Luizijani.

- Kada sam je pogledala nije bilo dvoumljenja da ona mora da bude ovde uz mene - otkriva Sandra koja je prvo brinula kao hraniteljka o Lejli.

Sve vreme glumica se plašila da će, ukoliko cela priča dopre do javnosti proces usvajanja biti komprovitovan.

Zato je, od trenutka od kada je Lejla kod nje, skrivanje od javnosti bilo veoma teško u nekim trenutcima čak i nemoguće.

- Izgledalo je kao zaštita svedoka - kaže glumica koja je u oktobru baš zbog toga lagala novinare da planira proširenje porodice.

Sve je počelo onog trenutka kada su je uslikali sa Lejlom dok su išle u Centar za socijalni rad da obave jedan od poslednjih koraka u procesu usvajanja.

- Bez mog znanja, fotograf nas je pratio i uslikao. Sledećeg dana shavtila sam da je ta slika na svim rasprodajama fotografija. Obećala sam i zakonski se obavezala da ću da je zaštitim od takvih stvari i eto našla sam se na sastancima sa advokatima i molila sam ih da spreče Lejlino pojavljivanje u tabloidima koji su već izašli s naslovnim strama tvrdeći mnoge netačne stvari. I sve to samo zbog novca. Morala sam da objašnjavam Centru za socijalni rad šta je istina, a šta laž. Bilo je opasno jer sam potpisala ugovor o poverljivosti u kojem je navedeno da ne smem da objavljujem ni jednu fotografiju deteta da bi se njen identitet zaštitio. A onda sam našla sebe u takvoj poziciji da je malo falilo da se njen identitet objavi. Znala sam da će, ukoliko se to dogodi, da je odvedu. Jedina osoba koja treba da je štiti ju je stavila u opasnost - ispričala je Sandra.

A onda ju je na jednoj koferenciji za novinare u oktobru novinar pitao za proširenje porodice.
"Sreća te je pitanje bilo sročeno tako kako je sročeno jer u tom trenutku ona još nije bila usvojena. Sve što sam odgovorila bilo je da imam samo jedno usvojeno dete u domu i da ukoliko ikada bude još jedno zvanično usvojeno dete s prezimenom Bulok, je ću to vrisnuti na sav glas", priča Sandra i dodaje da je od kraja novembra Lejla i zvanično njena usvojena ćerka te sada slobodno može da stane na krov i viče na sav glas.
Sandra je oduvek privatnost držala za sebe, pogotovu od kada je usvojila Luisa. Što se tiče Lejle, privatnost je bila posebno bitna!

- Sa sigurnošću mogu da vam kažem da prava deca dolaze kod mene u pravo vreme - zaključila je glumica.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd