Skip to main content
Pinkove zvezde

IZA KAMERE PINKOVIH ZVEZDA: Sve ono što ne možete da vidite (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/RTV Pink Official
Pored toga što ćete videti šta se dešava iza kamere, saznajte i nova pravila.

Muzički šou "Pinkove zvezde" imaće neke novine od naredne emsije. Članovi žirija više neće podizati stolice već će izvođenje numera ocenjivati elektronski. Onaj pevač koji u grupi od četiri učesnika bude imao najmanje poena ispašće iz takmičenja. Žiri ih pojedinačno ocenjuje od 1 do 10, a pri tom može samo jedna pojedinačna ocena da se da, tj. ne smeju da se ponove dve "desetke" kao ni druge ocene.

Učesnik koji bude imao najbolje ocene žirija prolazi u četvrti krug, dok ostala dva takmičara odlaze u baraž u kojem će učestvovati u svojevrsnom natpevavanju iste numere sa konkurentom. Ovde će članovi žirija biti na dodatnoj muci jer će jednog od dva odlična takmičara morati da izbace iz igre. Praktično, čak 12 puta tokom emisije nastaju dramatične situacije.

Ono što će još izdvojiti ovaj krug takmičenja od dosadašnja dva jeste da članovi žirija više neće moći da sarađuju i dogovaraju se oko broja poena. Glasaju tajno, a sveukupne podatke vidi samo Milan Kalinić, na osnovu čega proglašava koji takmičar ide dalje, a koji ispada. Tek onda će se saopštiti javno ko je za koga i na koji način glasao. A to će izazvati nove rekacije i sukobe među članovima žirija.

Osim pravila, novost je i izmenjena scenografija kojom će dominirati ćetiri ogromne svetleće zvezde. Pogledajte o čemu se radi i šta se dešava kada su kamere ugašene:

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd