Skip to main content
Zmaj od Šipova na sahrani bratu

IZDAO GA GLAS: Evo šta je Zmaj rekao na sahrani rođenog brata

Foto: TV Happy Printscreen/ Parovi
Nije mogao da održi govor pa je situaciju prepustio sveštenicima.

Učesnik rijalitija, Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova je napustio vilu Parova zbog tragičnog gubitka rođenog brata u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Uskrs. On je na sahrani brata Rajka Grahovca održao dirljiv govor kojim se oprostio od njega u prisustvu mnogobrojnih meštana, prijatelja i rodbine.

OPROSTIO SE: Zmaj od Šipova održao GOVOR na sahrani svog brata (VIDEO)

Ilija je izrazio želju i rekao da bi voleo da i brata isprati posmrtnim govorom, baš kao što je uradio kada mu je otac preminuo, te je to i učinio.

Zmaj od Šipova na sahrani bratu
Foto: TV Happy Printscreen/ Parovi

Učesnici rijalitija su na ekranu imali priliku da pogledaju kratku reportažu o Rajku Grahovcu koji je bodrio svog brata dok je bio živ i poručio mu da ga voli i da se bori do kraja.

JEZIV PRIZOR: "Parovi" obučeni u CRNO na jednom od nastupa ubijene Jelene Krsmanović! (VIDEO)

Zmaj je predosetio da će se dogoditi neka nesreća, ali je mislio da će se majci dogoditi nešto loše, takođe mu je Vesna Rivas rekla da je imala osećaj da će mu se dogoditi nešto loše i da povede računa u saobraćaju.

- Tužni skupe, poštovani sveštenici, četiri noći ne spavam, grlo me izdalo, donio sam odluku i sve prepuštam sveštenicima, izgubio sam brata i glas me izdao pa zamoljavam oca Stankovića da radi svoj posao - rekao je Zmaj a onda je usledilo opelo.

Zmaj od Šipova na sahrani bratu
Foto: TV Happy Printscreen/ Parovi

Milomir Marić je u emisiji izjavio da mu je Zmaj rekao da će održati govor na sahrani i da će trajati 6 sati, ali je bio premoren, vidno potrešen celom situacijom, nije spavao četiri noći i nije imao snage da održi zadatu reč i obavi taj govor.

Uprkos svemu što je rekao ipak je obavio kratak govor ali u dvorištu ispred kuće nakon završene sahrane kome je prisustvovao mali broj meštana, pažljivo slušajući svaku reč. Sve su to pomno pratili učesnici u vili Parova, a neki su i zaplakali na njegove reči i bili potrešeni celom tom situacijom.

U SVOM STILU: Zmaj nadahnutim i poučnim GOVOROM ispratio poginulog BRATA! (VIDEO)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Uhhh's picture

Uhhh

Tesko bolesna budaletina. Umislio da je neko i nesto, a glup ko noc

3 | 1

SD parovi

SD vip

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
18 Beograd