fbpx
Skip to main content
Povez preko očiju

Izludite ga mrakom – vežite mu oči!

Foto: Profimedia
Istraživanja u seksu su veoma bitna, a ovaj eksperiment je prava igra bez granica.

Ne morate da čekate da muškarac kaže šta bi voleo da radite u krevetu. Vreme je da vi, drage dame, napravite prvi korak – iznenadite ga. Ako vam je ponestalo ideja, evo idealnog predloga.

Ovo iznenađenje ne iziskuje nikakve nove seksualne veštine, već spoj dobroutvrđenih. Jedino što je novo jeste vezivanje očiju. Njegovih, naravno. Za dobar scenario potrebna je prava garderoba. Dakle, idete kod njega u stan, on ni ne zna šta ga čeka. Naravno, vi mu nećete reći, jer će se mnogo više uzbuditi ako ga iznenadite.

Uzbuđenje na prvi pogled

Kratka lepršava haljina, visoke potpetice, tanga gaćice i ešarpa oko vrata. Ovo je kombinacija koja će mu, čim vas vidi, probuditi želju za seksom. Visoke potpetice su oduvek muški fetiš, a haljina koja se lako skida i uz blagi naklon otkriva pogled na vašu pozadinu, probudiće u njemu želju da bukvalno rastgrne haljinu i baci vas na krevet.

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

Držite ga u iščekivanju

Baš u tom trenutku kada on nasrne na vas, zamenite uloge. Muškarci obožavaju kada žena vodi igru. Bacite ga na krevet, ne govoreći ništa. Skinite ešarpu i vežite mu je preko očiju. Miris vašeg parfema na marami će ga izludeti, a to što ne zna šta mu spremate posebno će rasplamsati njegovu maštu.

Počnite sa plesom

Nakon što mu polako stavite maramu oko očiju, vreme je da zanjišete kukovima u njegovom krilu. Pre samog početka možete da se dogovorite sa partnerom da li ćete vi same odlučiti kada prelazite u akciju ili on to može da zatraži od vas u toku igre. Kratka haljina i tanga gaćice jedan su od glavnih faktora za uspešan ples u krilu. Kada se budete njihali oko i po njegovoj muškosti, on će moći da oseti, za početak, malo vaše nage zadnjice, ali ne sve, jer to čuvate za kraj.

Spustite se niže

Ako želite da četvrti korak bude uspešan, pročitajte Unapredite oralni seks sladoledom.
Da bi prelazak u akciju bio uspešan, izludite ga kućnim striptizom, a kada dođe vreme za kraj vašeg iznenađenja zajašite vašeg vranca kao prava kaubojka.

Možda će on i očekivati da je vaš sledeći potez oralno zadovoljanjanje. Ukoliko vam on bilo kojim pokretom ukaže da je pravo vreme za spuštanje, ne posustajte. Odložite i nastavite još malo da plešete u njegovom krilu, samo ovoga puta budite okrenute grudima ka njemu. Ako ne, pređite na stvar. Kako biste još više začinili ovu igru, izvadite iz vaše torbe sladoled i na taj način mu pružite višestruko zadovoljstvo. Umesto sladoleda možete koristiti i šlag, s tim što će posle biti malo lepljiviji. Zvuk otvaranja sladoleda će ga još više napaliti, jer neće znati šta vi to radite. A kada oseti neočekivanu hladnoću vaših usana na penisu, poludeće! Sada ste već na dobro poznatom terenu. Zadovoljavajte ga promenljivim tempom, koristeći i usne i ruke.

striptiz
Foto: Profimedia/ilustracija

Vreme je za skidanje

Prvo polako skinite haljinu, obavezno je bacite na njega kako bi znao da ste ostali samo u visokim potpeticama i donjem vešu. Sada polako izvodite striptiz skidajući donji veš. Svaki komad bacite na njega ili ga pomazite njime, dakle kao da izvodite običan striptiz. Štikle nikako ne skidajte. Sada se prebacite na skidanje njega. Dok mu skidate majicu dodirujte ga golim grudima. Isto radite i kada mu budete skidali donje delove. Muškarci obožavaju kada vaše gole grudi dotaknu njegovog vršnjaka.

Sledi eksplozija

Ako on još nije zatražio od vas da se bacite u akciju, nastavite po planu. Sada je vreme da zajašete vašeg vranca. Sedite mu u krilo i krenite u akciju. Polako mu skidajte povez, na samom početku odnosa. U trenutku kada skinete povez, vaše poprsje će mu biti ispred očiju, vi na njemu, on je oralno zadovoljen. Definitvno možete očekivati uzbudljiv kraj.

Muškarac oralno zadovoljava ženu
Foto: Facebook

On će nakon svega gledati kako da vam se oduži tako da će se u ostatku večeri posvetiti vašoj oazi zadovoljstva.

Očekujte neočekivano.

Muškarci, ako devojka dođe kod vas u sličnoj odevnoj kombinaciji, dovoljno je samo da ima maramu oko vratu, skinite je i iskoristite na pravi način! Ako se ona sama ne seti, sedite, stavite povez na oči i recite joj da može da vam radi šta god želi.

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd