Skip to main content
jarac

Jarčevi, srećan vam rođendan!

Foto: Profimedia
Jake volje i miran, Jarac je jedan od najstabilnijih znakova zodijaka. Ključne karakteristike su mu upornost, izdržljivost i istrajnost. On je pouzdan radnik u bilo kojoj oblasti. Emocije nisu nešto čime bi se ovaj znak mogao pohvaliti. Temeljni su i duboki mislioci, pa uglavnom dostižu visoke položaje na poslovnim pozicijama, što im i jeste životni cilj.

Rad, red i disciplina, moto je Jarca. Ovaj znak karakteriše takođe i velika ambicioznost, oni nikada u svom okruženju neće trpeti neradnike. Prema nepoznatim ljudima su vrlo skeptični, otuda taj ''leden'' stav.
Ovi marljivi radnici će teško pokazati ličnu naklonost prema osobama, ali kad se prođe njihov niz testova ličnosti, pod uslovom da se polože pozitivno, Jarac će uz njih provesti čitav život. Granice davanja i uzimanja su jasno postavljene i tu nema odstupanja, a pravila su jednaka za sve.

capricorn
Foto: Profimedia

Jarac ne dozvoljava drugima da se mešaju u njegov život, ali zato vrlo poštuje tuđu privatnost. U rešavanju problema koriste diplomatski metod. Nisu nasilnici i agresivci, ali vrlo umeju da odišu autoritetom, i to kakvim!

Par dobrih prijatelja za ceo život, Jarčevima je sasvim dovoljan. Njihova skromnost je zastupljena na svim poljima. I ako su svojim ambicijama uspeli da steknu veliko materijalno bogatstvo, oni se nikada neće razmetati i eksponirati.

Njihova profesija bi svakako mogla biti ekonomija ili matematika. Odlični su profesori i predavači. Ako rade u firmama, i ako nisu omiljene kolege jer ne podležu bliskosti i intimiziranju, oni su veoma lojalni rukovodstvu i streme isključivo ciljevima kompanije.

Jarac je simbol kostiju, kolena i zuba, pa je neretko da pripadnici ovog znaka imaju zdravstvenih problema baš na pomenutim predelima.

Na emotivnoj strani, Jarac nije znak koji je nesposoban  dovoljno za ljubav, ali je problem što nema talent da svoje emocije ispolji na pravi način. Njemu odgovaraju partneri kojima je izražena intuicija i koji su dovoljno strpljivi da razumeju potrebe ovog ne tako jednostavnog znaka.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd