Skip to main content
Tolgahan Saisman

Kad brkovi žare

Foto: Profimedia
Sa dolaskom turskih serija brkovi su ponovo u modi! Izgleda da je Bali Beg vratio modu sedamdesetih na mala vrata i bacio na noge zapadnjački stil metroseksualca koji je poslednjih decenija bio dominantan. Probudite pravog Balkanca u vašem muškarcu i relaksirajte se uz Vašeg seksi Brku.

Predstavljamo Vam neke “prednosti” brkova:

Brkovi kao odraz zrelosti. Muškarac koji ponosno nosi svoje brkove odaje utisak zrelosti i autoriteta. U Turskoj i na Bliskom istoku, postoji izreka “muškarac bez brkova kao kuća bez balkona”.

Bali Beg
Foto: Facebook

Ako Vaš muškarac izgleda mlađe, brkovi će ga učiniti starijim. Neka istraživanja su pokazala da žene sa brkovima povezuju zrele godine i agresivnost. Tako će Vaš bejbi fejs momak sa brkovima biti prava muškarčina!

”Kad Brka ljubi svaka devojka glavu gubi”, praksa kaže da žene koje su zaljubljene u brkate muškarce, poljupce osećaju jače i da ih trenje brkova više uzbuđuje.

Žene vole zloćaste muškarce. A prema istraživanjima preko 90% zlikovaca imalo je brkove ili bradu! I ne treba da čudi , da li znate i jednog Brku koji nije vragolast?

Oprez! Brada je najmekanija posle 5 dana. Lice kažnjava Brku koji nije “ozbiljan”, svaki brkovi posle brijanja bockaju, pa je Brka od nekoliko dana "najnežniji".

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd