fbpx
Skip to main content
Tolgahan Saisman

Kad brkovi žare

Foto: Profimedia
Sa dolaskom turskih serija brkovi su ponovo u modi! Izgleda da je Bali Beg vratio modu sedamdesetih na mala vrata i bacio na noge zapadnjački stil metroseksualca koji je poslednjih decenija bio dominantan. Probudite pravog Balkanca u vašem muškarcu i relaksirajte se uz Vašeg seksi Brku.

Predstavljamo Vam neke “prednosti” brkova:

Brkovi kao odraz zrelosti. Muškarac koji ponosno nosi svoje brkove odaje utisak zrelosti i autoriteta. U Turskoj i na Bliskom istoku, postoji izreka “muškarac bez brkova kao kuća bez balkona”.

Bali Beg
Foto: Facebook

Ako Vaš muškarac izgleda mlađe, brkovi će ga učiniti starijim. Neka istraživanja su pokazala da žene sa brkovima povezuju zrele godine i agresivnost. Tako će Vaš bejbi fejs momak sa brkovima biti prava muškarčina!

”Kad Brka ljubi svaka devojka glavu gubi”, praksa kaže da žene koje su zaljubljene u brkate muškarce, poljupce osećaju jače i da ih trenje brkova više uzbuđuje.

Žene vole zloćaste muškarce. A prema istraživanjima preko 90% zlikovaca imalo je brkove ili bradu! I ne treba da čudi , da li znate i jednog Brku koji nije vragolast?

Oprez! Brada je najmekanija posle 5 dana. Lice kažnjava Brku koji nije “ozbiljan”, svaki brkovi posle brijanja bockaju, pa je Brka od nekoliko dana "najnežniji".

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
3 Beograd