Skip to main content
Sodžu

KAD HRVAT NAPLATI: Račun za piće 20.000 evra!

Foto: Profimedia
Hrvati ovog leta ne prestaju da iznenađuju sa cenama koje sačekuju turiste na jadranskoj obali, ali je menadžer jednog kluba zaista preterao.

Menadžer jednog striptiz kluba na ostrvu Hvaru završio je zbog iznude u splitskom istražnom zatvoru pošto je dvojici Norvežana piće naplatio 20.000 evra.

On je dvojicu Norvežana prisilio da mu daju bankovne kartice sa kojih je, zbog računa za piće, "skinuo" 20.000 američkih dolara i 30.000 kuna (4.000 evra).

Iako im je 27-godišnji menadžer kluba sa kartica podigao oko 150.000 kuna (20.000 evra), račun za piće koji su dvojica Norvežana dobila nakon burne večeri navodno je iznosio čak 300.000 kuna (40.000 evra), prenela je agencija Hina. 

Nezvanično se saznaje da je astronomski račun nastao nakon što su u društvo dvojice Norvežana starih 29 i 27 godina došle egzotične plesačice koje su naručile najskuplje piće, šampanjac čija boca u noćnom klubu stoji čak 20.000 kuna (2.600 evra). 

Kad su gosti na kraju prigovorili da je račun za piće previsok, menadžer kluba navodno je, zajedno sa muškarcima čiji identitet policija nije utvrdila, počeo verbalno da im preti, uključujući i pretnje elektrošokerom. 

"Nakon verbalnih pretnji i pretnji elektrošokerom koji je osumnjičeni povremeno uključivao, oštećeni su u strahu bili primorani da predaju svoje kreditne kartice" sa kojih je menadžer kluba podigao 20.000 američkih dolara i 30.000 kuna, saopštilo je na svom sajtu splitsko opštinsko državno tužilaštvo. 

Norvežani su sve prijavili policiji, a menadžer kluba je nakon hapšenja završio i u jednomesečnom istražnom zatvoru zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da utiče na svedoke, ali i da ponovi nedelo, navodi tužilaštvo.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD novčanik

SD posao

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd