fbpx
Skip to main content
Selfi sa životinjom

Kad selfi sa životinjama krene po dobru - i po zlu! (FOTO)

Foto: Instagram/daxon
Ptičice, pazi ptičica...

Slikanje sa životinjama je izuzetno teško. One su nepredvidive, teško ih je kontrolisati, a ponekad i ujedaju. Fotograf Alen Dikson je uspeo da selfi sa životinjama dovede do savršenstva i na njegovim slikama izgleda kao da sve ide veoma lako. Tako bar govori njegov osmeh.

 

Guess which one is me? #white #goat #selfie #me

A photo posted by Allan Dixon - Adventurer (@daxon) on

Ovaj irski fotograf provodi dane tragajući za savršenim selfijem sa nekom životinjom. On je za "Rusiju danas" (Russia today) rekao da je ključ njegovog posla strpljenje jer životinje ne reaguju dobro na naredbe, a problem je i jezička barijera.

- Morate steći njihovo poverenje, pošto se većinom one plaše vas, a ne obratno. Glavni cilj je da im stavite do znanja da su u vašem društvu bezbedne - kaže Dikson.

Do sada je uradio selfi sa fokama, ovcama, kengurima, konjima a san mu je da se slika i sa lavom. Svestan je da bi to mogao da mu bude poslednji selfi u životu. Zato smatra da će biti "zdraviji" ako uradi što manje fotografija sa lavovima, a što više sa jaganjcima!

Nekada njegovo fotkanje krene po dobru i životinje urade baš to što je Irac zamislio. Međutim, nekada sve krene po zlu. Kao kada je jedan ljubomorni galeb uleteo u kadar, oteo papagaju klopu i udario Diksona u glavu. No, i kad slikanje krene po zlu - proizvod ispadne odličan!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ljubimci

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd