fbpx
Skip to main content
Svađa

Kako izgubiti dečka za nedelju dana

Foto: Profimedia/ilustracija
Imate već dugu i stabilnu vezu, ali vam je postalo dosadno.

Želele biste malo akcije i starog dobrog provoda i života dok ste još bile slobodne ali je to nemoguće. A on je previše dobar i Vi nemate srca da ga ostavite. A da on ostavi Vas? I to za nedelju dana?

Dan prvi: Za sve je kriv PMS – Stalno ste nervozne, nije Vam ni do čega, žalite se da Vas boli stomak, zahtevate od njega da bude sa Vama 24 časa, izvoljevate oko hrane i TV programa koji ćete gledati. Budite naporne!

Menstualni bolovi
Foto: Profimedia/ilustracija

Dan 2: Tokom seksa uvek tražite još, a kada ga „preforsirate“ žalite se kako Vam je to malo i kako Vas uvek ostavi „nezadovoljenu“ mada mu to Vi do sada nikada niste spomenule. Nazovite njegov „ponos“ ženskim imenom.

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

Dan 3: Znate da je još pre mesec dana kupio kartu za utakmicu, i utakmica je danas, ali ste vi tužni i zahtevate da on stavi Vas pre utakmice i svoju kartu pokloni drugaru.

Muškarac puca
Foto: Profimedia

Dan 4: Zvocajte mu da više sređuje stan i da je neuredan, i da je vama više dosadilo da čistite za njim. Da vi niste čistačica, ali da se osećate kao jedna.

Očajan muškarac
Foto: Profimedia/ilustracija

Dan 5: Upoređujte ga sa poznatim glumcima, pevačima ili još bolje ortacima koji su tako divni sa svojim curama. Recite mu da se zapustio i da mora više da se sređuje.

Tom Kruz
Foto: Profimedia

Dan 6: Počnite da ga zovete na svakih tri minuta, zatrpavate ga SMS-ovima, svojim stvarima i stalno izgovarajte i ističite svoje JA.

Muškarac vrišti
Foto: Profimedia/ilustracija

Dan 7: Na žurci mu prebacite da flertuje sa drugim curama, kako Vas ne poštuje i kako ništa više nije kao pre.

Muškarac na ivici nervnog sloma
Foto: Profimedia

Ako Vas nije ostavio već trećeg dana, posle ovoga sigurno hoće. Ali nikada nećete saznati dok ne probate...

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd